跳至

首頁
12345...97

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 07年7月預產期準媽媽 part 9

又好多 post , 可以開新 part 喇~

男爵府

好媽媽勳章

好慘, 尋晚已經好夜瞓, 今朝未夠9點就醒咗瞓5返 :-( :-( :-(

男爵府

睛靈勳章

早晨啦!!

男爵府

睛靈勳章

想問吓健康院d產前課程係唔係只有星期一至星期五時間?
我好想去,但係要返工。

男爵府

好媽媽勳章

早晨 euniceyung~
我去西灣河果間就係喇
euniceyung 寫道:
想問吓健康院d產前課程係唔係只有星期一至星期五時間?
我好想去,但係要返工。

男爵府

睛靈勳章

咁即係無得去囉 :-(

別墅

早晨呀~

7月12日出世3.19kg  滿月4.86kg 兩個月5.5kg 四個月6.6kg

別墅

早晨各位媽咪!

男爵府

好媽媽勳章

好野, 老公終於起身喇, 落去食個豐富早餐先

男爵府

好媽媽勳章

睡公主 & carmen730
我走妳地宜家先黎 :-( :-( 886~

大宅

morning all ~
====
今日要返工 :-( 放 6:00 :-( :-(
--
731mon

are you the one hv post the "蕃茄" noodle in Sheung Wan before ? I want to ask again......... ( i am not sure is you or Jackie_lau2000 )

別墅

731mon :
你食完早再返黎傾過,我都係啱啱起身。

別墅

昨日下午上咗媽咪屋企坐一陣,原本會留係度食飯,但我爸爸唔舒適早左返屋企,佢唔想睇醫生,但媽咪話宜家個女有咗,你快D睇好,唔好傳染個女,佢終於走左去睇醫生。好彩佢睇醫生,原來佢發燒到102度,醫生叫佢快D休息。我媽咪叫我走啦,唔好留係度食飯,話我宜家抵抗力差好容易病,所以我同老公出左街食飯。

唔知係唔係抵抗力差,今朝頭痛,個鼻仲唔舒服,我好驚,唔想病,唔想食藥,我宜家開左杯熱的利賓納,希望可以好D。 :-(

大宅

hi carmen

good morning ~ you should drink Hot Lemon Water ( without sugar ) - it contains lots of Vitamin C .....

wish you get well soon ~

別墅

happy727:
唔該你,我一陣去買個Lemon返屋企試吓。

大宅

hi carmen

唔好客氣, i was also told by other 07 mami
as many of us got sick before and dont wanna take medicine.....and finally drink lots of Hot Lemon Water and then 好返呀 !

洋房

viv-viv:
吾好飲低脂奶,飲脫脂,低脂好肥的.
泡泡浴:
我買左aprica 790車仔,愛嬰坊ee介紹,好輕得4.2kg,單手可開and 收車,夠寬,原價$2700,淨底一部$$1300,賣比我,超低.

洋房

tsznok:
嚴b一定無事嘅,放心啦,你自已都要保重身體呀

等待驗證會員

各位,

我都先過來報到, 再追post, 本來今日返公司ot, 返之前諗住去郵局搞埋d嘢, 點知今日都唔知做咩, 行兩行就要休息下, 喘晒氣, 仲差d暈, 最後都唔打番公司唔返啦

等待驗證會員

泡泡浴,

你哋個個都話pampers會漏尿, 我有包nb同埋s, 到時用完試下第隻先

首頁
12345...97

尾頁

跳至