婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆 bertcat123 的帖子

你是覃伯英開刀的嗎?

侯爵府

回覆 loverjennifer 的帖子

係呀! 宜家間唔中仲有覆診

大宅

引用:回覆+poonlydia+的帖子我打算找覃醫生開刀

原帖由 loverjennifer 於 14-04-12 發表
回覆 poonlydia 的帖子

我打算找覃醫生開刀,你開刀後幾來先唔痛? 疤痕靚唔靚? ...
傷口一直無乜點痛,子宮收縮仲痛啲,坐起身時會有少少扯住痛。傷口都算靚,只係到而家仲係比較深色,可能我身體要多啲時間至可以令傷口色素變淡

洋房

想找他開刀,佢好唔好?

侯爵府

佢手勢應該算好好, 我傷口好大, 但做完手術無點樣痛過, 係有少少扯住扯住咁, 我連止痛藥都無食, 連姑娘都話我勁; 另外我第二日已經落床, 初頭好驚以為會好痛, 點知一D痛嘅感覺都無, 只係覺得暈同腳軟; 至於傷口疤痕, 我覺得都算埋得靚, 無肉芽
不過除了醫生手勢外, 個人體質都應該有關係

洋房

回覆 bertcat123 的帖子

多謝你回覆!我放心了!十分感謝!

侯爵府

唔洗客氣, 祝你一切順利! 記住手術後唔好飲魚湯, 我阿嫂第一次開刀生仔飲魚湯, 結果傷口生肉芽; 第二胎唔再飲就無事了, 所以佢吩咐我唔好飲; 另外手術後用果皮煲水(45-60分鐘)當水飲, 會去肚風, 有助康復!

民房

覃伯英醫生、時間觀念差、産前十分鐘才趕到、又要換衫又要准備東西、開刀傷口大、夲人憤怒

侯爵府

馬國偉 發表於 14-10-26 01:04
覃伯英醫生、時間觀念差、産前十分鐘才趕到、又要換衫又要准備東西、開刀傷口大、夲人憤怒 ...
你係開刀生? 你約佢幾點, 佢幾點到??

首頁

尾頁

跳至