親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想問大沒有大阪酒店推介 for 2大1小?
如果打算遊 大阪, 神戶, 白濱, 住梅田還是難波較方便呢?
呢兩間有沒有人住過, OK嗎?
- 西梅田哈頓酒店 (Hearton Hotel Nishi Umeda)
- 大阪蒙特利酒店 (Hotel Monterey Osaka)

THANKS!

男爵府

個人認為難波較方便

Harebellv  都係嘅  發表於 13-11-24 01:39

子爵府

回覆:大阪酒店一問

我都覺得難波方便啲
我剛book 左Monterey Grasmere Osaka
網上評價好好

Harebellv  呢間本來符合budget, 不過星期六好貴  發表於 13-11-24 01:40

子爵府

之前住開dotonbori hotel, 平啲都好方便,係啲房細

男爵府

7月住過,西梅田哈頓酒店 (Hearton Hotel Nishi Umeda)

普通房好細 (唔知有冇大D),不過好平,地點覺得方便 (第一次去日本,無住過大板其他地方,無得比較),
機場巴士就係酒店背面唔夠50米,搭車去其他地方都好方便 (去左京都同奈良),酒店則邊有7仔。

Harebellv  Thx.  發表於 13-11-24 01:41

洋房

剛剛去完你所講地方,住難波cross hotel 超方便,廁所浴江好大,好正,如再去都會住呢間

Harebellv  Thx.  發表於 13-11-24 01:41

男爵府

謝謝各位寶貴的意見, 還有是 BUDGET 問題, 難波酒店一般都較貴.
見旅遊書有介紹 Vista Grande Osaka @心齋橋 和 Vista Premio Dojima @西梅田,
Vista Grande Osaka 網上評語很好, 但已FULL.
另一間 Vista Premio Dojima 如何? 有冇人住過?
Thanks!

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

book 左hotel hillarys屋企人讚食野方便,坐車方便,價錢相宜同舒服

另白濱book 左三樂莊(你自己send email同酒店book 抵d加滙率而家跌緊用¥計仲著數,又唔洗比錢住)
我自己上其他酒店網book,同一樣room type 一晚貴左200蚊(溫泉酒同佢直接book 先抵,其他就唔抵

男爵府

soso3509 發表於 13-11-25 22:25
book 左hotel hillarys屋企人讚食野方便,坐車方便,價錢相宜同舒服

另白濱book 左三樂莊(你自己send ema ...
Hotel Hillarys 真係平靚正, 可惜我訂那段期間只有單人房!
白濱我都係在三樂莊官方網預訂了, 最like係唔洗先俾錢.

子爵府

引用:Quote:soso3509+發表於+13-11-25+22:25+boo

原帖由 Harebellv 於 13-11-26 發表
Hotel Hillarys 真係平靚正, 可惜我訂那段期間只有單人房!
白濱我都係在三樂莊官方網預訂了, 最like係唔洗 ...
甘最後訂左邊間呀?

Harebellv  先訂 MONTEREY GRASMER, 想再找找有沒有價錢平些的.   發表於 13-11-26 13:27

禁止訪問

男爵府

soso3509 發表於 13-11-25 22:25

另白濱book 左三樂莊(你自己send ema ...

今日見到hotel hillarys 有 twin room $5xx/day, 不過是smoking room, 但價錢OK, 馬上book咗先!
你訂了semi-double or twin room?

子爵府

Harebellv 發表於 13-11-27 18:46
今日見到hotel hillarys 有 twin room $5xx/day, 不過是smoking room, 但價錢OK, 馬上book咗先!
...

我BOOK左DOUBLE BED ROOM呀^^
其實SEMI都夠住, 有梳化床, 不過我老公話價錢差唔遠就舒服緊要

吸煙房睇評語都好似話OK架, 可能到時你去CHECK IN又有NON SMOKE ROOM呢

你咩日子去呀

男爵府

soso3509 發表於 13-11-28 01:01
我BOOK左DOUBLE BED ROOM呀^^
其實SEMI都夠住, 有梳化床, 不過我老公話價錢差唔遠就舒服緊要
希望到時可以轉到 NON-SMOKE ROOM 啦!
我哋5/2 下午機去, 13/2 晨早機返!
你哋呢?

男爵府

回覆:soso3509 的帖子

如果hotel hillary and 道頓崛酒味,邊間方便d?

子爵府

Harebellv 發表於 13-11-28 12:23
希望到時可以轉到 NON-SMOKE ROOM 啦!
我哋5/2 下午機去, 13/2 晨早機返!
你哋呢?

我16號晚機去, 23號零晨返呀
你試下SEND 定EMAIL去 REQUEST, 睇下得唔得

子爵府

yoyococo 發表於 13-12-3 18:43
如果hotel hillary and 道頓崛酒味,邊間方便d?

其實我都唔清楚呀~
第一次去, 所以我用家姐經驗去搵酒店,
無睇過其他呀, SORRY

首頁

尾頁

跳至