單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

上次我出左個"我太善良" POST, 話決定唔帶個囡俾佢見, 我已經二三個月冇同佢聯絡, 亦冇帶個囡俾佢見。前日佢打黎我都冇聽佢電話, 後尾佢打俾我媽, 之後好惡咁鬧我, 話我仆街, 不得好死, 想睇住我點折墮, 唔帶個囡俾佢見.......佢真係發晒惡咁, 又話知我住係邊, 搵人斬我。
真係好驚呀, 佢真係痴左線。我真係好唔想再見到佢, 因佢同個第三者相宿相棲, 結埋婚。仲要成日打黎呃我, 話佢老婆離開左佢, 又話想見個囡, 真係未見過D 咁無懶既痴線佬。
各位, 我應該點做好呀? 佢真係好似痴左線咁, 我驚佢對我同個囡不利.......

大宅

回覆 lwylwy235 的帖子

呢D人得把口叻,如果真係擔心,去屋企人度住下,有咩事都有知人~
唔怕萬一只怕一萬,係香港真係要出事果時先有人幫你~
社工,警察果D,真係有事發生先至有行動

禁止訪問

大宅

回覆:前日俾前夫鬧, 真係好無辜.....

你比佢鬧咁多次,你都唔係無辜啦,因為係你比機會佢鬧你,連你呀媽都鬧埋!?你唔為自己,都要為下你媽,佢先無辜

大宅

回覆 haydenden1023 的帖子

其實我冇俾機會佢鬧, 因我已BLOCK晒佢, 冇同佢聯絡,
佢搵唔到我, 鬧唔到, 就打俾我媽, 黎鬧我囉...
唉! 唔理佢都俾佢鬧, 幾無辜下架

男爵府

hashtag影視迷勳章

錄佢音,向法庭申請禁制令,防止他傷害你兩母女

別墅

回覆 lwylwy235 的帖子

試下申請禁制令保護自己同小朋友

大宅

回覆:lwylwy235 的帖子

完全不理他,佢你阿媽咪睬佢,一問三不知!

大宅

佢話斬你..你備定案好d wo~~~

大宅

引用:你比佢鬧咁多次,你都唔係無辜啦,因為係你

原帖由 haydenden1023 於 13-12-16 發表
你比佢鬧咁多次,你都唔係無辜啦,因為係你比機會佢鬧你,連你呀媽都鬧埋!?你唔為自己,都要為下你媽,佢 ...

禁止訪問

引用:上次我出左個\"我太善良\"+POST,+話決定唔帶

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

錄佢飲下次,報警

複式洋房

好好保護自己...take care ar.....

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

真係有問題可以申請法庭禁制令,\
覺得樓主嗰EX既新老婆可能生唔到B或者結咗婚先發覺比嗰女人呃咗!
所以咪搞埋咁多嘢囉!

首頁

尾頁

跳至