自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

snoopyiu 發表於 21-1-2 12:58
睇viutv就好多時見到佢,播佢歌啦,仲有佢同mirror勁多廣告,如果早排有睇Stephy套戲,mirror成員都有拍, ...

題外話,我覺肥仔都好得,講真,吾係靠外表,佢真係好有實力,而且性格好肯幫隊友,第一次見作出場跳舞,真係估佢吾到。姜受歡迎都好正常,年輕人吾通只有日韓星選擇?係香港訓練啲新血都係好事,即使現在未達好多人要求既星味,但總要比機會香港年青人。我吾係佢地fan,我只係一個c9,我仔重大過佢地,但我覺得整個組合都吾差,佢地有些放棄原有工作去追夢,作為香港人,我覺得佢地好有勇氣,希望佢地加油,香港係時係要嘗試訓練多啲新血

男爵府

Chuchinghan 發表於 21-1-2 13:41
開頭覺得佢好Mk,成日戴住個十字架耳環定頸鏈,唔明點解咁紅,後尾翻睇全民造星,原來佢以前係個大肥仔,冇 ...

我仔話佢好似200磅減到現在咁,真係少啲決心同毅力都好難過到。其實80-90年代既星,初出道時都係比人評頭品足,呢個階段都係要訓練

男爵府

shingyancafe 發表於 21-1-2 18:45
講真,大家積吓口德,當俾個機會香港樂壇又好,支持廣東歌又好,最重要俾吓機會D後生仔。成日唱來唱去都嗰 ...

我十分認同你,現在呢個時年代,希望大家手下留情,比班年青人少點壓力,好好係自己喜愛既路上努力勇敢去闖一闖,我都有個20頭既囝,如果睇到自己個仔咁努力,我會好感動。

首頁

尾頁

跳至