夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔好咁快打草驚蛇住, 睇定d先
佢呢排對你有無唔同左? 或者你地之間有無特別野發生過?

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

天天好心情 發表於 18-5-3 23:01
一切都好平常,無咩事發生,一星期都有一次開餐,無餓過佢
或者咁講啦, 睇又唔一定會叫既, 但當然對呢味野有興趣都唔係好事啦, 希望你0係佢未做錯事之前化解到
但無事發生, 點解你會無啦啦去check佢既?

珍珠宮

天天好心情 發表於 18-5-3 23:23
以前試過係微信識女仔,所以一直都有戒心,幾個月先會check一次
原來有前科, 0個時結左婚未?
雖然而家未有證據證明佢有叫雞, 但你都可以plan定下一步打算
你地有無小朋友? 你有無返工? 經濟上使唔使依賴佢?
touchwood佢真係認左有, 你有無得走? (返娘家/自己有地方住?)
計下自己有幾多籌碼, 再觀察下有無多d證據, 先再決定攤唔攤牌吧
如果可以, 自己都去body check下先, 保重

珍珠宮

天天好心情 發表於 18-5-3 23:47
三十頭,佢每日返工都好攰,所以我都係等佢要求先,驚佢太攰,花式嘅野佢要求到我都唔會拒絕,除d 幾p之外 ...
佢份工係體力勞動? 定係晚晚ot到好夜?
正常3x頭體力應該唔錯

首頁

尾頁

跳至