親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

ViolaKin 發表於 16-8-19 12:00
終於有時間, 將我5日4夜的六福村+台北行程回饋給BK JM 人數: 2大2小 (7歲 & 4歲)航空: CI 中華 (HKD6000), ...

想問我地兩大人一小朋友11月頭去,住兩晚會不會很悶?
小朋友三歲半!
Thanks.

別墅

ViolaKin 發表於 16-10-12 10:09
其實, 我自己鍾意住兩晚, 因為有小朋友, 想行程輕鬆的。第一日去, 已中午了, 下午可以入園玩一陣, 返出來 ...

謝謝意見,我再同C6詳細plan下。
Thanks a lot!

別墅

Sprite雪碧 發表於 16-10-12 15:41
謝謝意見,我再同C6詳細plan下。
Thanks a lot!

我們今個星期五住兩晚六福莊,無連晚餐,有冇附近晚餐地點推介?

別墅

ViolaKin 發表於 16-11-1 14:50
我本中有介紹: 叫酒店幫你們叫車出去食, 去龍潭附近的"廟前" 係一條街 ,單程TWB300 , 果度好多野食, 有平 ...

謝謝
星期五出發,我同個女都好期待(emoji)

酒店D野係咪又貴又不太好吃?
我見D comment 同台灣人D blog也話又貴又唔好食(emoji)

星期五1200機,包車桃園機場直去六福山莊,去到應該3-4pm, 可能第一天留酒店 (emoji)(emoji) 1516中。
第二天入六福村主題遊樂園,之後回酒店Hea &休息,之後去龍潭晚飯。
第三日在六福山莊早餐後有冇D酒店活動?
中午check out後去台北大樹先生。

別墅

bblover123 發表於 16-11-1 19:18
我們住二晚,第一晚在酒店食buffet,成一千台幣一個人,麻麻,唔值這價。
其實酒店無咩嘢玩,主要睇裏面的 ...

謝謝你。
我們住肯亞陸地,因為兩星期前先book, book唔到剛果細房
因為C6請不到假,只能去五六日一。

別墅

ViolaKin 發表於 16-11-2 10:21
酒店的得三間餐廳, 一間食buffet, 一間食西餐, 一間(忘記了)。我只食過西餐的, 價錢在當地算貴, 但如果用 ...

Thanks Viola,
我地在永X買package 只包一天主題樂園門票。
聽日出發,yeah,我們Hea 遊,睇blog 有付費活動。
到時再算

ViolaKin    發表於 16-11-3 10:10

首頁

尾頁

跳至