自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

我尋日打第一針, 5分鐘後呼吸唔太順, 心口好似有野壓住咁, 然後視線開始有D蒙糊, 但情況輕微只係唯恃1-2分鐘, 於是我死忍

過多一陣休息得差唔多準備走時, 腹部忽然抽痛得好厲害, 坐都坐唔隱(唔係M到, 亦無懷孕), 痛到我忍唔住係現場乾吞pandaol, 20分鐘後先慢慢唔痛

工作人員用輪椅車我去見在埸醫生, 血壓正常但心跳得50幾, 最後醫生要我係佢面前行幾個圈先比我走.

在場工作人員真係超超超nice, 好感謝佢地既照顧 !

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

Anka 發表於 21-6-11 10:51
聽落都感覺到當時幾驚慌

真係要帶定樽水, 我平時出街必定帶樽水.

係啊, 一堆工作人員圍全我, 真係好過意唔去.

今日個肚仲係有D唔舒服, 同肌肉痛, 好攰

但唔會縮沙, 會打埋第二針, 忍下就過啦.

首頁

尾頁

跳至