自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

2個都演得咁出色, 都唔知投俾邊個好?

展鵬: 原本這角色是羅仲謙做,得好少時間prepare角色操fit個body; 另外,盲眼再扮唔盲呃三姨婆段做得好感動到我

40歲要演一個廿幾歲既戇直熱血青年拳佬,其實都好難演,同佢以往角色唔同,要跳出自己框框演個熱血o靚仔,我覺得係成功!

郭晉安: 好戲就梗,氣場勁!《致命復活》扮野人荒島求生,激瘦28磅更因角色太「入血」而搞到要食安眠藥! 無得輸!

(男喜我投左俾拳佬,但視帝就末投,諗住睇埋黎緊致命復活安仔嘅表現先決定)

別墅

I9528 發表於 16-12-2 17:44
2個都唔係我杯茶,會唔會比人打架?

當然唔會喇! 大家都有自己討論嘅空間, Yeah!!!我只係自己有選擇困難症,想大家俾d頭緒我!
平平和和自由講,唔要惡言侮辱人演變罵戰!!

別墅

SkyTracy 發表於 16-12-2 23:43
先撩者賤,本來樓主問大家揀邊個視帝,咁大家講下自己支持自己偶像就ok啦,誰是誰非,好明顯!
...
冇錯! 我想要d中肯嘅意見,理性嘅討論!!

別墅

哈哈,問題解決咗喇!我兩個都撐!
攞咗老公部手機投左郭晉安(視帝),男喜就投渠頭(佢唔俾我投拳佬)哈哈睇城寨時成日讚展鵬戲內又型又靚仔兼演技好,戲外又勁孝順人品好,點解有咁完美嘅男人,所以老公超葡萄
自己就兩個items都投哂煎pan

別墅

麵包超人^o^ 發表於 16-12-3 13:12
唔覺得"激瘦28磅"就係可以一定做視帝...我個人好麻麻地郭
我好欣賞演員為個角色可以作出幾大嘅付出,叫我減8磅都難喇!郭係致命嘅內心戲做得真係唔錯!

首頁

尾頁

跳至