親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

剛剛問過價, 比其他AGENT好, 想知有冇人幫襯過, 可靠嗎?

大宅

回覆 Koala_Chu 的帖子

謝謝你, 請問當時你訂PKG, 大明有沒有WINTERFRIEND的STAFF 幫忙?

剛發現原來大明的SHUTTLE都是指向WINTERFRIEND WEBSITE RESERVE的.

大宅

謝謝你的回覆, 好詳細.
想問, 我個PKG 包 "**2Hours of English speaking ski lesson is included." 係咪即係同你一樣, 私人教學2小時?

租衫係上車派? 定派TICKET到大明時去揀? 其實我唔洗租衫, GOGGLE, 只需要租GEAR.

大宅

回覆 QQ70 的帖子

我又OK喎, 今朝來來回回同佢WHATSAPP左好多次.

最多都係15分鐘後才覆, 最快係1分鐘內.
我問左好多問題. 個價真係抵過其他AGENT

wcpcelia    發表於 18-11-22 17:15

大宅

佢地個PKG幾好, 可以任執, 自己customize. 慳番唔少.

大宅

回覆 QQ70 的帖子

你地用咩CHANNEL比錢? CREDIT CARD?
好似比晒資料, 又要影咭, 好唔安全咁.

大宅

回覆 QQ70 的帖子

佢比我個PAYPAL USD價同WON價差成千幾HKD.

差好遠....

大宅

唔好意思, 請問係咪任何銀行都得? 就咁比果堆ACCOUNT資料佢? 知唔知收大約幾多服務費?

大宅

找到了, 要去金鐘入數.... 手續費幾百, 好過比PAYPAL 成千幾手續費...

大宅

原來可以比一半訂, 到時再比另一半, 咁我唔比咁多住,蝕手續費

大宅

回覆 WinkyLee 的帖子

同錢有關, 唔快手點得...

BTW, 大明話佢地12月會放房

大宅

QQ70 發表於 18-12-22 21:02
佢地覆野係好慢架,我8月中問,又whatsapp, email, facebook 追佢地答,來來回回問左好多轉,幾個禮拜先 c ...
佢地真係好FLEXIBLE. 我自己有衫褲, 唔洗租, 咁佢地又可以TAKE OUT 呢個ITEM, 平左十幾萬WON.
我4日3夜, 其中一日唔滑雪, 又可以唔租GEAR, 只租酒店.
就連邊日滑雪, 佢都比我到時先決定, 當日朝早改都可以.
我SEND EMAIL, WHATSAPP都好快覆.

後來我先知, 原來覆我果個係global team manager... 所以D野跟得好足.

首頁

尾頁

跳至