時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

【東方日報專訊】【本報訊】歷年最高頭獎彩金的暑期金多寶昨晚攪珠,結果八千萬元頭獎無人中,不過市民不用愁,仍有發橫財機會,皆因下期六合彩攪珠即後晚(廿二日),屆時若十元一注獨中頭獎,馬會估計頭獎獎金將高達一億元,料再掀起全城購買六合彩熱潮。

巨獎當前,昨日投注站擠滿大批發橫財夢市民,總投注額高達一億四千九百多萬元,結果攪出7、21、27、33、46、47,特別號碼為4,頭獎無人中,二獎五注中,每注派一百三十七多萬元。

馬會透露,近五次頭獎基金逾八千萬港元的攪珠結果中,有三次最終產生出頭獎幸運兒,其中四注是經網上售出,如今年五月十日的一次攪珠,頭獎得主便是透過網上投注,以十港元單式方式捧走近八千五百萬港元頭獎彩金。

祝各位好運!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:ning.. 發表於 16-7-20 18:55 【東方

原帖由 cycysuper 於 16-07-20 發表
呢D主題點解會在時政版?
開嚟祝福呢版的網友…都係時事新聞,唔一定要下下講政治吧!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 ning.. 於 16-07-20 發表開嚟

原帖由 大力大力 於 16-07-21 發表
小心被拉,政冶版唔出政治鋪,出賭博的六合彩 ~
無咁嚴重嘛~
好彩~你依家唔係版主~唔係我實死梗!

首頁

尾頁

跳至