懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:sharon0606 的帖子

哈佬沙朗

大宅

回覆:2015年7月預產期揮手區

我約左星期三照bb寫紙,5w5d,七月頭!打算之後到廣華!

大宅

回覆:kristing 的帖子

我過兩日先去照b, 希望照到胎long啦

大宅

回覆:cathywong0510 的帖子

有乜用?係咪要煲過?要滾起幾耐?我後日照,聽晚試試!

大宅

引用:Quote:原帖由+Natnattsui+於+14-11-03+發表

原帖由 cathywong0510 於 14-11-03 發表
我都係過兩日照
邊樹生呀?我之後攞紙去廣華登記

大宅

引用:Hihi,+我琴日去左私家拎證明,預產期7月10.

原帖由 Tiksk 於 14-11-04 發表
Hihi, 我琴日去左私家拎證明,預產期7月10.
今個星期六先會去QE排期。
另外因為7月時小產過,所以我自己約 ...
希望你都順順利利

大宅

引用:請問大家肚吉吉既情況有幾密?我呢兩日都無

原帖由 Tiksk 於 14-11-04 發表
請問大家肚吉吉既情況有幾密?
我呢兩日都無吉吉,會唔會有問題呢..?
我5w6d, 琴日開始吉吉,我第一胎,都好緊張!個肚日日起身都扯住,個胸大左1cup,聽日第一次照b,6w唔知有無野睇

大宅

引用:想請問,我剛知道bingo,但唔識計而家係幾

原帖由 李咩咩 於 14-11-04 發表
想請問,我剛知道bingo,但唔識計而家係幾多weeks丫 有無人可以幫幫我計?

我最近m come係9月30 ...
你去download 個app la! 可以幫你計,要知cycle幾多日

大宅

回覆:2015年7月預產期揮手區

6w,好唔開心今朝流啡,去私家照b,睇唔見胎long,怕宮外孕即入院,3個醫生睇完都唔肯定係咪有疑似胎long,而家要等驗血聽日先有報告,一係寶寶太細,一係宮外孕。我好擔心!

大宅

引用:Quote:原帖由+Natnattsui+於+14-11-05+發表

原帖由 cathywong0510 於 14-11-05 發表
唔好唔開心,冇事架,疑似胎long即係咩?
太細未見到啫,驗血睇下指數先啦?陰照定肚照?我今日5w6照到一點 ...
只係有少少陰影,子宮有,但卵巢付近都有陰影,都唔肯定邊個係個胎,唯有幾日乖乖地住院!c6想我轉私家,但廣華除左慢,我覺得幾好!唉!希望寶寶唔好玩卜呢呢

大宅

引用:回覆+Natnattsui+的帖子唔好太擔心啦!+乖

原帖由 sfsfai81 於 14-11-05 發表
回覆 Natnattsui 的帖子

唔好太擔心啦! 乖乖留院check下先。Take care and Good luck!!
終於出左第一次驗血報告,hcg得698,希望真係寶寶太細,等多一日!希望痴實!唔好痴錯地方

大宅

引用:Quote:原帖由+Natnattsui+於+14-11-06+發表

原帖由 cathywong0510 於 14-11-06 發表
醫生有冇話個數據靚唔靚呀,我9日前係178,9日後已經有3千幾喇,每日會升好多架,如果6百幾好細架咋,未照 ...
今日再驗,希望過兩日有千零,見到bb在子宮就安心,我仲要等多兩日mon住,旨數升加照long,希望虛驚一場,不過今日有少少流啡!自己乖乖卧床!

首頁

尾頁

跳至