自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

mother904 發表於 22-11-30 14:28
一齊住劏房,又係男女朋友關係,點可能未上床

日日晚晚上床啦

子爵府

Carol999 發表於 22-11-30 15:22
有時唔係話咩都半均攤分好,而係大家有冇心想繼續行落去囉!果位樓主…算把拿!建分
...

話個男被EE窮追猛打, 都有好多姨姨幫手數個女嘅不是,咩港女、無家可歸cheap嘅網絡欺凌留言啦
但係個男嘅上網唱人先

子爵府

tingting2200 發表於 22-11-30 17:58
未就係囉,難怪大陸女仔開始睇唔起香港女仔

大陸個D先大咬,有d地方尤其鄉下地方結婚要幾十萬禮金, 城市嘅就要求有城市戶口,外父外母要求男家買到樓(婚房)先嫁
你睇呢度咁鼓吹AA,香港男仔已經好幸福啦

子爵府

Prosperous 發表於 22-11-30 18:40
公道啲講, 佢唔係一開 post 就數個女友, 只係好多人問佢嘢, 佢又好乖, 有問必答, 所以越講越多細節。好多 ...

其實仲有咩新進展好報告?個男嘅都數到個女嘅一文不值啦,都有好多姨姨幫手數/踩,按你講法都係個男同一班C9網上欺凌個女人,數到咁全係缺點,都冇乜優點,段關係仲有咩值得留戀啊?留戀性、肉體關係?

子爵府

天貓 發表於 22-12-1 10:06
我帶返個post上耒,可以自己去睇吓,其實就算拖友,夫妻,有乜問題唔係兩夫妻私底下傾掂佢,咁放上網吾係公 ...

個男嘅分手係啱呀,呢度好多姨姨咁撐佢、咁欣賞佢,好多應該都願意介紹自己個女嫁比佢,大把女排隊嫁佢啦,咁多好外母,仲唔大把market

子爵府

天貓 發表於 22-12-1 13:18
我只係覺得兩個如果無經濟基礎,真係唔應該咁容易同居,面對生活吓吓都係錢….後生應該儲吓錢先,乜嘢都係 ...

最好笑佢擺上網數人、唱人就得,仲有大把C9幫手數、踩,擺上網就一定有唔同意見啦,有人話、數返佢轉頭,嗰班師奶就好似護葸一樣即刻話喺網絡欺凌,佢做就得,人哋做就唔得,雙重標準搞笑到呢?
仲有佢咁樣啊擺上網公審個女,將個女人資料唱通街,好快就會被記者上報啦,咁多個人資料佢同佢嗰個女人身邊嘅人一定會人肉起底到佢,仲唔delete咩?到時個女人睇到唔使講嘢,應該立即同個男嘅分手

子爵府

天貓 發表於 22-12-1 13:37
如果比佢女朋友睇倒,一定即飛,咁可能佢都係想咁,揭左人哋咁多野出嚟,唔通叫做錫住人咩?

不過,其實 ...

可能佢就係怕上報紙先delete,呢度啲師奶就話佢被網絡欺凌,都唔知邊個欺凌邊個,係佢網上欺凌個女㗎,爆個女嘅咁多個人資料,而且係冇樣好

都有啲膠膠哋嘅味

子爵府

唔係細路 發表於 22-12-1 20:00
有咩資料公開左?

佢快手delete晒啦,唔係上梗報紙,咩佢女友年紀大過佢,佢二十幾,佢女友大概30歲,無縫同人拍拖同居,佢人工3萬,女友人工2 萬,但只付出4000一毛不拔,又唔做家務,又為食,住劏房有150尺租加水電8000,佢又做晒家務,女友同上一任同居糾纏緊時,佢就將個女又搶返嚟,佢女友無家可歸,家庭背景複雜等等等,總之無一樣係好嘢啦全部都係佢女友嘅不是,後尾delete晒嗰啲我都睇唔到
唔係delete得快,上咗報紙,啲common friend容乜易發現佢哋,個女都會即刻飛咗佢啦

子爵府

mother904 發表於 22-12-2 10:25
人地都地裂左,你為何又將女方的私隱一五一十數番哂出黎?唔驚佢地common friend發現佢地?
...

咁多師奶都話網上欺凌個男嘅,有人問咪答囉,睇吓個男嘅數嘅、嘢爆嘅嘢,究竟邊個係邊個欺凌邊個?明明係男嘅網上欺凌女,驚就梗係當事人驚啦,所以佢咪delete囉,我話佢驚上報後,common friend發現delete,
唔係我驚,我驚咩?

子爵府

chanti 發表於 22-12-2 09:13
個女未必即刻飛咗佢、照字面睇、應該會搵另一張飯票先。

如冇記錯,個男嘅指個女嘅上一任同居糾纏緊同EX都係AA使費唔開心,個男嘅追個女時出街包晒的使費好飲好食搶返嚟㗎,個男嘅都冇膊頭靠唔住啦,同居一個月就已經嗌救命,上網公審個女嘅,食完就手餐新鮮感過後,應該好快都捱唔住飛咗個女㗎

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊