親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

rosebonbon 發表於 18-5-3 16:54
真的甘差嗎? 我遲D會去峴港,會安排一日去會安。
1)會安需要多少時間行?
2) Ba Na Hills 值得去嗎?玩足一 ...
會安我住左兩晚,去古城行下,食下,再去佢個邊一個沙灘BA NA HILLS我覺我值得去,因為峴港真係無咩地方好行,去呢到行下都好
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

honEE 發表於 18-5-10 22:24
回覆 paramount1980 的帖子

將會坐郵輪到峴港停留大半天,請問峴港坐的士方便嗎?容易找到車嗎?冶安如何 ...
的士係容易搵既,不過提提你要小心找錢,因為錢碼太大,好似我咁,好亂....
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

paramount1980 發表於 18-5-11 09:30
I linked the credit card in the Grab app, convenient
我就係整極都開唔到GRAB,諗住的士都好多好方便,其實的士只係小心找錢銀碼,我比人屈既係白痴地上左白牌車

首頁

尾頁

跳至