自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pippo7389 發表於 18-11-14 02:57
Kiehl’s 美國官網家下做緊 $20 off $65, 應該平過 Black Friday

話問你點買到㗎,我以前喺kiehl's同coach用香港信用卡加轉運地址買,一直俾人取消訂單,轉用paypal俾錢都係唔得

伯爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pippo7389 發表於 18-11-15 02:29
我喺美國,不過PayPal 都唔得?我試過喺加拿大 Canada goose 網order 嘅寄去加拿大地址,佢唔比我用美國信 ...

因為佢偵測到我個paypal唔係美國或北美國家註册,而係香港呢邊嘅,所以唔接受。

伯爵府

SandyBabyChu 發表於 18-11-15 16:47
我都試過, 唔知係咪唔畀寄集運倉, 我轉另一個倉地址就得喇

請問你用邊間轉運呀

伯爵府

claudiaman_86 發表於 18-11-15 16:31
回覆 Ngonyi 的帖子

呢樣真係要試, 我暫時用VISA MASTER都OK (TORY 同 SUPERDRY 都冇問題) ...

superdry 有10%cashback十25%off sitewide,即係有65折,呢個折扣算唔算最抵

伯爵府

claudiaman_86 發表於 18-11-15 22:23
我上年半價再7折

咁真係好抵喎

伯爵府

claudiaman_86 發表於 18-11-16 17:41
回覆 winniekoyle 的帖子

官網未咁快寫, 多數都係前一日先講~ 同埋好似未試過cash back ...

cashback係要自己喺某啲cashback網站登記,再用cashback網站入面嘅link禁去你想買野嘅網站,就會有回贈,cashback 網站喺美國好普遍㗎,我都係啲美國網友介紹俾我用

伯爵府

winniekoyle 發表於 18-11-16 15:37
官網唔見有寫, 請問JM你係邊到睇?

你上dealmoon呢個網站就可以search到各個品牌嘅最新折扣推廣,不過唔好禁佢條link去買野,佢冇cashback回贈,你自己揾cashback網站登記做會員後,再喺呢啲cashback網站嘅link禁去你想買野嘅網站,就可以攞到cashback回贈

伯爵府

終極熊貓 發表於 18-11-16 18:19

有啲公司,等佢cashback都天荒地老

呢個真係幾煩,要等兩三個星期審批,但係嗰cashback喺額外回贈,唔攞又唔抵喎

伯爵府

終極熊貓 發表於 18-11-16 18:51
我上次等左三個月

你用邊個網站呀,等成三個月

伯爵府

badts 發表於 18-11-21 16:20
仲有Macy,點搞都係cut單

如果你用埋paypal都唔得,就唔好晒時間喺macy啦,應該block咗外國信用卡同轉運地址

伯爵府

Engpo 發表於 18-11-21 17:34
我上星期收到email 得呢個welcome 咋,
我吾知有30%

你睇吓可唔可以取消張單再買,如果唔可以,揾下有冇live chat,同佢地講唔記得用dicount code,問下可唔可以price match

首頁

尾頁

跳至