自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

Alice.Anecdotes 發表於 19-6-2 00:50
假面騎士唔啱我喇, 太young
但(拎影帝嗰套)好正
我係俾佢演技吸引先, 第一次睇佢既戲時仲 ...

我鍾意睇佢同山田孝之果套dele

侯爵府

Alice.Anecdotes 發表於 19-6-2 00:56
我都有睇
完左時慶幸終於唔使再留嗰個髮型, 好醜怪

haha... 我開頭唔認得係佢添,係阿仔話我知

侯爵府

sako 發表於 19-6-2 01:24
喂呀咁搞笑咖咩
真係唔知可以咁玩,我以為頂多意淫下咋

學樓上有jm話齋,自己ff就算啦,無需宣之於口

侯爵府

Alice.Anecdotes 發表於 19-6-2 09:19
高大溫柔, 斯文靚仔, 真係幾養眼㗎

jm我啱啱又醒起4月果時去日本,有個洗衣液廣告播到街知巷聞 令我印象深刻因為搵咗菅田將暉,松坂桃李&其他幾個男星一齊拍,我同阿仔講有幪面超人W喎,反而係佢唔認得

侯爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

侯爵府

qqaa 發表於 19-6-2 13:42
五十步笑百步,當你笑人哋過火之時,我連你講嗰d係中,日,定韓星,是單人定團隊都唔知時,我又可否講: BK ...

學樓上有jm話齋,如果唔想俾人話你「思想古舊、石器時代」,咁你就要迎合潮流、與時並進啦我已經儘量配合適應呢個時代㗎喇,但做唔到太過火位

侯爵府

侯爵府

侯爵府

侯爵府

BabyKD 發表於 19-6-2 20:51
好多人就係鍾意 多管閒事 樣樣睇唔過眼開貼批判。

事實係,我開topic係想理性討論大家睇法咋喎,你可以睇返我之前d回應有無偏激/批判?而事實又係,有jm自己對號入座先,係佢批判我先喎

侯爵府

CM0804 發表於 19-6-3 11:00
王嘉爾有攝人的魅力,靚仔、跳舞超勁、歌吹得好,把聲沙沙地好特別。

好難相信佢係香港人,可以有咁嘅水準 ...

佢喺香港玩劍撃果時已經係咁靚仔, 一定無整容, 只係減咗肥
佢媽咪都成日喺自己ig post Jackson d童年照, 其實我有屋企人識佢屋企人(嗱~信不信由你呀~), 話佢細個真係咁既樣, 無做假無PS, 不過係有d百厭但真係好孝順父母的.

侯爵府

Sumyeema1 發表於 19-6-3 15:44
是開鋪閙交嗎?
唔係, 我開topic原意係想理性討論 但有個jm自從我上年唔埋佢bts堆, 就得罪咗佢, 我舉報咗佢啫
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22523143

首頁

尾頁

跳至