想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

唔知係太想有控定望得太耐,硬係好似有幻覺,大家可以幫眼睇下?
今日d27,聽日dd
第一張閃光燈,第二張自然光

別墅

mei0608 發表於 20-1-18 15:19
兩張都剛好水印遮住了

係喎
不過過左幾個鐘再影又她似無

別墅

bb1420 發表於 20-1-18 22:42
聽日dd紅d咁淺色,似m前控喎

今朝再驗都係綠d白板但cb有淺線,請問m前控會出現在cb嗎?會唔會係化學?

別墅

bb1420 發表於 20-1-19 15:26
你有冇分開3個杯check?
我dd-2紅d係咁既色!

紅綠d係分杯check, cb係直接痾落去,剛剛再用萬仔驗無線,好擔心
一陣出去再買cb電子等聽朝再驗多次先,希望唔好空歡喜

別墅

Honeyhoneybabe 發表於 20-1-20 07:39
我個時dodo完,11日後用你呢支cb 驗都係差唔多咁既色。 而家16 週啦、 祝好孕
...

今朝用了cb電子同十字再驗,結果係顯示1-2week, 十字條線實色但都係咁幼,綠d仲係白板
我最後dd日係d14,排卵係d14-15,照計無理由仲無色同咁幼,今日已經day30了,我已經打定輸數,只希望有奇蹟出現
我已經試左兩年半了,難得一次係有線,我真係好怕會係空歡喜

別墅

bb1420 發表於 20-1-20 18:13
電子係最準架,可能你遲排?
不過我都dd+2綠d先有幻覺控

你都咁遲先有幻覺控?咁你果時cb電子無幾week? 我而家成日間唔中好似谷m咁痛,不過好在就無流啡或血。。

別墅

xanexane 發表於 20-1-20 18:52
我嗰陣綠D超淺灰控時,CB已經係咁樣啦
CB電子仲準添,
你依家最緊要係放鬆同繼續食葉酸,唔好做 ...

多謝你! 希望平平安安無事,快d比我見到又粗又實既線啦

別墅

昨晚同今朝紅d愈來愈淺色, 所以今朝去左抽血驗, 結果係.......hcg得3.8, 沒有懷孕
相信應該係化學了..... 前日驗到有線時真係好驚喜, 今日就化學了, 唔知又要等到幾時先再有機會

別墅

回覆 麻辣媽咪 的帖子

而家希望快D M到, 悻D再黎過, 但一D感覺都無, 唔知要等幾多日先黎M....希望承你貴言, 呢幾個月可再次中獎又穩穩陣陣!

首頁

尾頁

跳至