自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 ngmyan 於 10-8-4 08:27 發表
Supportx1000000000

我好希望佢知道,佢唔需要驚.

因為有人幫手.

我出手想拖佢一齊追,已經係支持佢.

點解唔去追?!

當時畀我搵到佢,我一定會好大聲問佢,點解唔追.
做一個c9唔係易事.

男爵府

原帖由 blink_blink 於 10-8-4 09:24 發表
樓主你好叻呀!

想當年我十幾歲係地鐵比人摸patpat ,比個賤人摸o左成幾個站都唔敢出聲;果時好驚,唔知點做,想嗌又驚瘀... 如果當時有好似你咁正義既人幫我就好喇!!! 到而家我仲記得個賤人個樣!!!! ...

就係咁既心態!

愛害人就係怕事,驚瘀,所以唔知點做.

果個女仔聽到我話畀佢知有人影佢裙底,

佢個樣係好驚,仲退後一,兩步,

都因為嚇親.

我咁大聲話知,我係希望佢有進一步行,打落個死肥仔到.

眼見佢眼白白望住個肥仔掂行掂過,

真係o左咀幾秒.!!!!!!!!!!!!!!
做一個c9唔係易事.

男爵府

原帖由 shannnb 於 10-8-4 09:28 發表
俾我係果位女事主…轉身一巴就車佢先啦…俾佢走………

冇計…試諗下…應該有樣睇(會轉身就打人果d) 所以d變態先揀d個腦有問題,被人影會由佢走既女仔落手…! ...

我就係assume個女仔一聽我話佢知畀人影裙底,

會有行動架嘛!!

我頂佢呀!!企係到望一望個肥仔,又望一望我!!

想點呀?郁手打佢啦!大嗌啦!!

乜都無做!!!!!!

點講都好,個死肥仔再畀我見到,佢死緊!
做一個c9唔係易事.

男爵府

原帖由 blink_blink 於 10-8-4 09:55 發表

如果當時有人壯膽我我一定會大嗌叫人幫手捉果條四眼地中海肥矮著米色西裝打藍色呔o既PK!!! 成十幾年我都仲記得佢個衰樣,著咩衫!!! 起碼都車巴佢嘆!!! ...

乜都唔好理,只要大嗌"非禮",再加大喊.

一定有人會幫手.

記住,唔係我地做錯事!

做一個c9唔係易事.

男爵府

原帖由 jodylulu 於 10-8-4 10:10 發表
見義勇為的樓主, 掌聲鼓勵!!!!!!

俾人影都唔出聲姐姐///////
你訓醒未呀, 好起身喇

死變態佬))))))))))
睇你何時俾人捉倒, 入到去有排你受
:he ...

著裙既小姐,唔該小心!

做一個c9唔係易事.

男爵府

用手揞一揞後面!!
做一個c9唔係易事.

男爵府

原帖由 pigpigyy 於 10-8-4 15:16 發表
妳好勁呀.

勁?太衝動!

不過果刻真係冷靜唔到.

個死肥仔向後裝一裝我,再烏前影個女仔.

當我盲架?!
做一個c9唔係易事.

男爵府

原帖由 matoba 於 10-8-4 15:54 發表

真係好佩服係你咁見義勇為!個女仔都儍嘅, 有人幫都唔去追?!下次如果再遇倒呢d 咸濕賤man, 最好係一時間影低個情况, 大叫希望有人幫手, 一巴車埋去就唔好喇, 因為佢可以告返你襲擊佢, 因為一動手打人嘅話, 打人果個會比 ...

咁又點呀?!話唔定,佢覺得小兒科,唔需要咁辛苦去追.

又唔係畀佢搓胸(?!).

我真係畀人吹到啤啤聲.

有朋友仲話我多事.佢都唔理,我理黎做乜.

再加上我咁既樣大嗌,D人都唔理啦,又唔係咩靚女.

唔怪得有人非禮完人,可以大條道理講:

"你睇下你個樣,我會非禮你!"

我火都黎.

點可以有咁既諗法!!!!!!!
做一個c9唔係易事.

首頁

尾頁

跳至