自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆:外貌打扮年輕父母係咪會比人望多幾眼?

我生得細粒,陀b去產檢,已經好多人眼望望,有對夫妻直情眼定定望實,我忍吾住同佢講我夠18歲合法生仔,佢地勁肉酸

Fancyelf    發表於 15-5-17 12:01

珍珠宮

有次好好笑我同c6撘地鐵,咁我巳經8個月個肚已經大到好誇張,有個女人拖住個16、17歲仔同老公衡門

8個月可想而知係行得好慢,仲要我細粒同瘦後面睇完全吾似大肚,個女人指住我鬧話我阻住佢,我c6已經扯火鬧返佢轉頭

點知佢爆左句d90後搞大個肚吾檢點,我當場大笑出黎,回左佢一句,你隨便閙,人地叫我後生靚女我吾信,你講我一定信,仲同老公講賺左,我成30歲仲有人讚我90後開心

係佢仔提佢先醒水,開心死我大肚已經冇化妝,又肥又殘,居然有人讚90後

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+鴨鴨比+於+15-05-17+發表有次

原帖由 Fancyelf 於 15-05-17 發表
生得細粒係真係容易比人覺得細個d,但係唔通生得細粒就唔可以生仔咩

...
唯有向好方面諗,細粒冇咁易老,同埋矮既人多數聰明d,例如拿破侖、鄧小平

Fancyelf    發表於 15-5-17 17:52

珍珠宮

宜家適婚年齡推遲,好多嫁得出又吾想放棄事業,推到30幾40歲先生育,咁我地可能已經生後細個(baby face )又可能20幾已經結婚生bi,我地一拍埋其他家長係礙眼d

珍珠宮

所以吾好太介意,如果保養得宜當子女成年,大家都似姊妹、姊弟

首頁

尾頁

跳至