自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我係join左啲健身班,然後個教練會sell康寶萊,叫我買啲shake粉返去試下減,佢會跟進,老實講有人跟,產品係有用,但係麻煩在當你加入左會員你就係下線,佢地會不停想sell你買越來越多唔同類型既產品,講真我去到做會員自己買自己食哩一步已經係極限,唔想俾人sell到月月要追數攞折扣。所以其他教練推薦既康寶萊活動我都唔敢去

伯爵府

kiki0524 發表於 19-11-8 16:58
上完運動已經攰㗎喇!仲要聽埋分享先可以走!初初我都以為佢地咁nice!諗住以後都上keepfit 班!上 ...

我果個教練間中都會chur我 ,有時太chur. 我會直情唔覆,反正我入左會因為覺得啲shake幾好飲又代到一餐先繼續買,叫做對佢有些少貢獻啦,有時覺得太貴都直接去yahoo 搵平過我入既會員買,只係風險高啲,但都好過俾佢發現我仲係有持續買產品而心存希望可以chur 我入教

伯爵府

kiki0524 發表於 19-11-8 18:55
個教練冇再聯絡了!我冇諗過入咗會啲奶粉係咁既價錢!所以我都搵其他人買!個會員頭一個月要買夠$20000先 ...

同人買成日要等好耐哩樣好煩

伯爵府

lemonlemoncc 發表於 19-11-9 08:56
我之前見有健身班, 話幾十蚊就執試下, 個post 完全無提康寶萊

上到去都無任何產品相, 做完運動話要試 ...

我果間啲宣傳又係都係冇提康寶萊,上到去見到康寶萊啲poster貼滿哂 都知咩事。shake之前啲味真係難頂,但薄荷朱古力幾好味,我都飲蘆薈汁,都覺得ok呀,我而家只會指定買四樣產品,其他俾佢地神化左既藥丸類就不了,我知應該都幾有效,但太貴,食唔起,同埋長期飯前吞藥丸先食野真係好唔開胃,會諗返起以前食減肥藥。 我而家都係貪方便飲shake烚蛋當早餐,因為朝早唔想整野食。
最搞笑我老公好驚我入左會變左成員一份子瘋狂sell佢屋企人,起初勁抗拒我飲

伯爵府

joycestram 發表於 19-11-9 17:59
有冇渠道可以買又唔駛入會及經啲好煩既sale

你問問上面Kiki 可唔可以介紹俾你呀

伯爵府

kiki0524 發表於 19-11-9 19:17
我好似幫人賣廣告咁其實我買過幾次真心覺得幾好!

如果可以 介紹埋俾我呀 係咪平過入會價?我上次外面同人買要185定195 一罐shake

首頁

尾頁

跳至