自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Michelle24 發表於 20-3-18 17:00
唔即時封關,歐洲爆得好勁,大量外地人士返港,
希望呢啲人自律,唔好外出,
我知有人唔自律,

自律? 好難啦!全部少爺+ 公主, 點可以困响屋企咁耐架?唔出去wet 餐飽點對得住自己呀?!

wcpcelia    發表於 20-3-19 11:56
ic34    發表於 20-3-18 17:19
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

侯爵府

你好嗎 發表於 20-3-18 18:35
無錯,我女好多同學話:我唔想帶口罩,所以我要返香港 另外就有d話一定要返香港,我約晒朋友放復活 ...

多謝你講出部分真相, 好多人一廂情願咁認為d 人肉炸彈會自律隔離, 心存僥倖, 要我地守法的陪葬
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

侯爵府

1773 發表於 20-3-18 19:06
我識人買張超貴機票比個仔趕在隔離令前回港,就是因為少爺沒有能耐留在家14日不出街
...

呢d 係活生生的事實, 但有人選擇唔相信, 仲鬧返你轉頭添! 惡過蛇!

侯爵府

VenusSasa 發表於 20-3-18 19:19
返来香港 仲要去參加婚禮。。。。

到時直接參加葬禮把啦!

侯爵府

幸福花 發表於 20-3-18 19:26
回覆 maynjune 的帖子

係咁惡番轉頭!又話佢地會自律又!無言!

果班嘢, 心地唔好湧返來播毒, 實無好收場!

侯爵府

anita_yps 發表於 20-3-19 10:26
我家人3月頭由加國返黎,佢去左親戚間村屋住有外面圍牆,係山中間的,鄰居隔一段距離,一星期送1次野俾佢, ...

讚呀!

首頁

尾頁

跳至