親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

引用:新加坡,+貴,+悶,+一次就夠 +

原帖由 TMC3012 於 13-07-21 發表
新加坡, 貴, 悶, 一次就夠
我是第一次到星加坡,去了一星期,還有很多地方未去,雖然交通費和食物都似hk,而且不平,但我們都覺得很好玩,想再去一次。

水晶宮

引用:N+年前去過台北+&+新加坡覺得唔會再去.+台

原帖由 Ksyy1018 於 13-07-21 發表
N 年前去過台北 & 新加坡覺得唔會再去. 台北真係超悶, 買野食野都麻麻地。
但今年番轉頭 下星期去 S ...
我都是同小朋友去uss和legoland,他們樂而忘返

水晶宮

引用:韓國

原帖由 CINDYC 於 13-07-21 發表
韓國
幾年前跟團去過,餐餐不是打邊爐,就是燒烤,我又不買化妝品,老公已經blacklist

水晶宮

引用:Quote:good_pig+發表於+13-7-21+00:27+我:+

原帖由 MissMaMa 於 13-07-21 發表
哈, 我就相反, 我覺得星加坡人好有禮貌, 好有規佢.....而且好多野玩, 所以今年會再去第2次. ...
我都可能會去第2次

水晶宮

引用:Quote:原帖由+粉紅豹+於+13-07-22+發表美國

原帖由 elf 於 13-07-22 發表
我都鍾意美國,但過關真係好麻煩,好記得有次剛911後一年多去參加屋企人畢業禮,冇用硬殼行李箱,check行李 ...
我本來想再去夏威夷,又要申請visa,舊的已過期,想起由申請到落地都煩,就唔想去啦!

水晶宮

引用:Quote:MariaTsui+發表於+13-7-22+10:53+幾

原帖由 Ksyy1018 於 13-07-22 發表
原本今次諗住去韓國. 我自己同d細路未去過, 但老公又係N年前去過, 麻麻地。後來睇完d行程就米搞 "諗住跟團" ...
上次跟團又是零晨機,到韓國時,時早5,6點,跟住直接去賭場,我同囝囝坐在lobby等,我同囝囝想睡又無得睡,然後,無端端安排一名影相佬,又要同佢買貴相,當年沒有自由行,只可跟團,現在想起,都無興趣韓國自由行。

首頁

尾頁

跳至