自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:真係好似睡衣 +

原帖由 hot_babe 於 13-08-29 發表
真係好似睡衣
認同

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

瑪瑙宮

引用:佢之前已經著過一次出黎再影相問..+桃紅色.

原帖由 sweeticandy 於 13-08-29 發表
佢之前已經著過一次出黎再影相問.. 桃紅色.定 黃色靚..

但老實講, 我真係覺得件衫好唔靚~~
我去過間shop睇過,d衫唔靚,又貴特價清貨都勁貴呀,完全唔值

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由+bbmuimui+於+13-08-29+發表佢

原帖由 wccm 於 13-08-29 發表
點止呀?!佢個女去做人哋婚禮花女,都係著住呢對"拖鞋"架!
如果我係主人家,我會覺得佢唔尊重我囉!
真架點解唔著佢自家品牌嘅happy shoe嘅?

瑪瑙宮

引用:Quote:ChammyMAMA+發表於+13-8-29+12:24+我

原帖由 mc_pigpig 於 13-08-29 發表
我都有咁既同感,我唔明點解D 人對佢D 衫咁"趨之若騖"
會唔會全部打手嚟架

瑪瑙宮

引用:邊位?唔識 +

原帖由 kuromi_kuromi 於 13-08-29 發表
邊位?唔識

賣衫架,sell自家品牌,但成日比人捉同淘寶款有9成似

瑪瑙宮

引用:+小心人家一陣出....錄屎信.......話我地批

原帖由 dasy 於 13-08-29 發表
小心人家一陣出....錄屎信.......話我地批評佢呀....
無言論自由架咩,但佢最like封舖囉

瑪瑙宮

引用:+佢成日都鍾意出醜人前架啦~+

原帖由 thunder_bunny 於 13-08-29 發表
佢成日都鍾意出醜人前架啦~
係囉,次次都中架喎

瑪瑙宮

引用:Quote:ChammyMAMA+發表於+13-8-29+13:26+會

原帖由 mc_pigpig 於 13-08-29 發表
我諗真係有一部份人係佢粉絲,
記得佢之前在FB 做過 promote 請小 model,
最多人 like 的人就做到小 mode ...
好似要著佢d衫先有機會幫呢間做小麻豆架,咁有d父母都好想自己個囡做到,咪落力搵人like囉,但都係宣傳技倆之一啦

瑪瑙宮

引用:Quote:ChammyMAMA+發表於+13-8-29+13:34+無

原帖由 dasy 於 13-08-29 發表
講真件衫真係似睡衣...點解唔比人講者....
難道只能有讚好既說話聽... ...
佢份人就係咁架囉,都唔係第一次架喇

瑪瑙宮

引用:佢d嘢堅貴,+質地又硬,以前啱啱開舖時都無

原帖由 ming0314 於 13-08-29 發表
佢d嘢堅貴, 質地又硬,以前啱啱開舖時都無咁差
上次我買happy shoes先一肚氣(無計,阿囡超鍾意對鞋:igive ...
對鞋好貴架,都唔知係咪真咁好,唔買唔係損失

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由+ChammyMAMA+於+13-08-29+發表

原帖由 ming0314 於 13-08-29 發表
對鞋問心句真係舒服嘅
我無買過唔知呀,淨知陳倩揚有著咋,因為佢之前成日擺上fb

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由+ChammyMAMA+於+13-08-29+發表

原帖由 Yuki_Yeung 於 13-08-29 發表
因為佢sponsor俾陳嘛,有好多出名嘅bloggers都收到,有啲仲著住話易襯衫,連返工都襯到,點知喺fb俾人留言 ...
係呀,我仲以為真金白銀買添

瑪瑙宮

原帖由 wccm 於 13-08-29 發表
佢個女就係著對"拖鞋"咁款嘅Haxxy Shoe"去做花女!
哦,咁hard sell下都好正常吖

首頁

尾頁

跳至