影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

tpyjasmine 發表於 20-5-22 00:21
穿上婚紗的迪迪,身材窈窕

件婚紗上身有d離罩,側邊睇好覺,帶都有少少鬆,影完相之後熱巴順手扯一扯番。不過劇入面熱巴d衫幾靚,佢又著得好睇。男主我第一次睇,樣同打扮真係唔多似總裁,但男女主都演得幾自然,冇矯揉造作,熱巴角色唔再扮可愛,見到演技比之前好,佢樣係可以可愛,但其實御姐格更好睇,暫時7集都唔錯,希望唔好爛尾。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

唔知大家知唔知,真係有個女演員叫周放,佢都幾靚女架,但一直紅唔起,2009年出道,處女作叫醜女無敵完美季,之後佢有拍過新還珠格格,2011年同趙麗穎、戚迹、韓棟合作主演古裝劇《錯點鴛鴦‧戲點鴛鴦》,前半部係趙麗穎同戚迹做主角,後半段就係周放同韓棟做主角,之後四個主角只紅咗趙麗穎一個,但周放同趙麗穎成為好朋友。

跟住佢有參演好多不同類型電視劇同綜藝節目,《隋唐演義》《向幸福出發》《鳳還巢之連城》《青年醫生》《大漢情缘之雲中歌》《猎場》《驚蛰》《走火》等,亦有參演電影《芳華》,但始終都係徘徊於配角,最近期演出係大江大河入面嘅程開顏。

2017年9月25日周放公開與圈外人劉暢結婚,分享佢地從小相識,相戀七年嘅愛情故事更令人有印象:國中相識相知,每天放學等同一路公車;下車前交換寫給對方的信;聯考結束一起看星星,騎著借來的小摩托穿過一條一條的隧道,手牽手在花園轉盤;大學的時候分別去了相隔840公里的北京和上海,再無音信,直到周放10年《還珠格格》的試鏡再次相遇,並展開一段長達七年的戀情。周放自己微博中講:"我嫁給了幼稚園隔壁班的男孩" “我嫁給了愛情,嫁給了劉暢。” 2019年,周放已為兩孩之母。

王國長老

tpyjasmine 發表於 20-5-28 12:10
哦,睇相片我認得佢呀,但唔記得有這個人

我係睇獵場時識周放,覺得佢做得幾好,靚過女主角,但戲份好少,再睇戲點鴛鴦至發覺佢原來做過主角,可惜紅唔到。

王國長老

中c9 發表於 20-5-29 08:37
男女主都鍾意 但d配角好討厭 例如女主個閨蜜同女主阿媽都好難頂

我都覺得秦清果對好乞人憎,秦清好似玩人咁,鍾意就鍾意,唔鍾意就撇脫少少,一方面動心,一方面抗拒,原本第一集出現果陣幾有型,後來就越來越討厭,佢作為配角太多戲,搞到主角都模糊晒。

男主個人設有咩理由咁弱,俾個露娜拉住走,咩合作關係,要去到扮情侶炒緋聞去做生意,好奇怪囉。露娜又係,真係唔覺得佢有咩女神範,好心搵個靚D或者氣場勁D嘅,一睇佢就知佢係扮可憐樣,而神奇在以男主嘅地位對佢好似冇辦法咁,編劇搞咩?

熱巴個媽就最奇葩,個女剛剛俾個拍拖5年男朋友騙財搞到一身蟻,佢媽就急不及待要個女去相親搵男朋友,成日當個女好似賣剩蔗咁,最多都係叫熟人介紹下好男仔,有咩理由幫個女去報名相親,仲要親身去睇場,佢一出場就覺得嘈。熱巴個媽就最奇葩,個女剛剛俾個拍拖5年男朋友騙財搞到一身蟻,佢媽就急不及待要個女去相親搵男朋友,成日當個女好似賣剩蔗咁,最多都係叫熟人介紹下好男仔,有咩理由幫個女去報名相親,仲要親身去睇場,佢一出場就覺得嘈。

王國長老

bluebell22 發表於 20-6-9 06:57
最近幾集好sweet呀!期待沙發吻…

最近幾集甜還甜,但阿媽好煩,一見佢出場就飛,真係頂唔順。仲有秦清,成日話分手,都唔知自己想點,而家又加多對霍晨東沈培培

王國長老

睇到周放流感入醫院,咁啱五三又係喎,仲要咁啱對面病房,奇就奇在男女病人唔係分層分區,流感係會傳染,但住普通病房,探病嘅自出自入,病人可以周圍走~

都唔知佢可以點拖,男女主係幾有CP感,幾自然,但周邊配角幾無聊,唔明點解D阿媽係都要介入仔女感情生活,仲要去到都幾滋擾果種,半夜三更去查岡,痴線架。

首頁

尾頁

跳至