夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原本我擁有一個幸福的家庭,就是呢個女人既出現另我一家出現具變,呢個女人是有夫之婦還有小朋友,佢老公傷害佢,佢就要破壞人家庭勾引人老公去平𧗽佢自己的心理,佢自己錯還走來搵我博同情,佢還應承我不會再同我C6再一齊,之後還背著我偷偷在一起,講一套做一套,C6同佢做d野衰到冇人有,現在c6還因佢而野上官非,呢個女人做d野出來另人可恥,仲周圍害人不斷勾引其他人既老公,我C6是應有此報,但佢都不用噤絶情去告佢,究竟佢有冇愛呢個人呀?只當隻死佬是一隻鴨,個女人需要佢時佢就對隻死佬好,不斷玩弄佢攪到c6如此田地乜都冇晒,眾叛親離,究竟個女人信吾信有報應ga?佢有冇反省自己的過錯ga,呢件事上面雖則我是最大受害者我亦覺得個死佬死有餘辜,但看見佢現在為了這女人前途一生盡毀真的覚得佢好傻好慘,當初是他們不放手而攪到呢個地步,希望呢個女人做番d有人性既野la,收手吧!

複式洋房

回覆 愛閃 的帖子

c6沒攪人女兒,個女人是告c6恐嚇佢,個女人都是千方百計做d野出來要個男人愛佢Ja,C6對我們不是太差,到了這局面,我的小朋友是最慘的一個。

複式洋房

回覆:gigi1020 的帖子

比人拉前一晚還呃我出去同嗰嗰女人食飯,那算不算分手呢?我只個女人心理好吾正常

複式洋房

回覆:Peasmama 的帖子

在呢件事發生到至今,我比我想像中更加堅強,有好多野發生左就要面對而不是逃避,我還有我的寶貝要照顧,有家人同朋友的支持是我一支強心針,我是財政獨立的,我有足夠能力照顧我小朋友,只不過我可憐C6既年邁父母,一夜夫妻不是百二蚊,此中有好多不是一時三刻噤絕情話走就可即走。

複式洋房

回覆 poohbb_hk 的帖子

等判刑

複式洋房

我一定會撐下去,多謝各位關心

複式洋房

他們兩個人做錯事點解要我們一家人受罪?

複式洋房

我不甘心她的出現,

複式洋房

回覆:poohbb_hk 的帖子

悔過之心一定有,但已成事實,我自己都在雙失家庭長大,不想小朋友失去了爸爸

複式洋房

回覆 poohbb_hk 的帖子

現在既代價是精神上折磨既壓力,什麼都做不倒,心情無耐,看見小朋友天真的一面更令我傷心

ada_fung  加油啊!看著小朋友健康成長是最大安慰。
不甘心的話,只會被牽著鼻子走, 要學習放下。
祝好運  發表於 14-3-15 11:36

複式洋房

回覆:kenmami 的帖子

我現最擔心的是c6會做傻事去了結自己,他是一個溫室長大的人,心地其實好善良,識了那女人之後整個人都變了,曾有段時間我真的怱略了他,對他不好,才另這女人有機會接近他,我知道好可能會比好多人鬧我,佢做左噤多傷害你的事,我還幫他說好話。但佢對我們這個家沒你們想像這麽差,c6沒有不理屋企,只是這女人不斷要他做一些傷害我們的事,去另這女人開心,這女人自己家庭不開心就要人地不開心,一次又一次講一套,C6傻就傻同情這女人沒有一個真正愛佢的人。

Fossip  你根本不停幫c6塭借口 佢如果甘愛你地就唔會俾人逼到 唔該你用腦喇  發表於 14-3-15 13:56

複式洋房

回覆:極度心傷的老婆

吾知點行,你們有無人試過我咁樣?

複式洋房

呢段時間不可找小三,因會防外司法公正罪,而且小三真的愛他,也不會這麽絕情

複式洋房

我現在不是選擇原諒,感情事暫放埋一邊,現在是不知怎樣去幫他,c6為左小三工又冇埋,書又讀不成,家又散埋,又要分分鐘坐監,留案底前途已盡毀,那是c6自找的,但那小三從沒悔意,佢沒有失任何野,是一個超自私的人,小三都有家庭,小三所做的一切瞞天過海,呢個世界真冇天理。

複式洋房

回覆:rachel_ching 的帖子

針不拮到肉吾知痛,這刻心情沒有多少人會明白,講既容易做既難,我屋企人也叫不要現在就走

複式洋房

回覆:nrjowepq 的帖子

希望如此

複式洋房

回覆:vivian8822 的帖子

昨天晚上已想清楚會同小朋友重新過新生活,現在只當C6是普通朋友,家人對我說只要自己活得舒服自在就可以,不要困埋自己在死角,屋企大門永遠為我打開,不要將問題複雜化。希望各位受害者振作,堅強。比個機會自己重新上路

複式洋房

回覆:Badman0828 的帖子

我們永遠都不會回來,你死心吧

複式洋房

回覆:Miss007 的帖子

你這衰男人永不要在我面前出現,一世恨你,有眼無珠識錯你

複式洋房

回覆:moonmoonbabies 的帖子

多謝你們支持我已離開了這個已破碎的家,重新生活,雖然帶著小朋友很累,但朋友同家人的支持,我已好了很多,我會努力走出黑暗的陰影,好好愛護我的小朋友。

首頁

尾頁

跳至