自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Astra00 發表於 21-7-1 09:37
其實只要個樣正常,身型正常,美容減肥那些好難埋手。一句窮、沒錢,已令sales卻步。我會對仔女洗腦,不會 ...

我去試免費facial,sell我,我次次話冇帶咭

子爵府

Astra00 發表於 21-7-1 16:42
不好去啦,實sell野。

之前比美容揾笨,sell埋d冇效嘅plan,浪費咗2萬幾,所以依家成日约試做療程,心理好過d,我唔怕比佢地sell,事實銀包冇放任何咭。

子爵府

taidou 發表於 21-7-1 23:11
其實點止美容院,就連做痛症的都會係咁。在Facebook有廣告sell約試做,Perfect xxxxxx, 不停sell, 知道你唔 ...

如果佢sell我話係得今日先有呢個優惠價, 我會覆佢:咁由佢囉算囉

子爵府

taidou 發表於 21-7-2 18:05
好奇怪的其實已經話由佢㗎啦。都不停喺度同你講係得今日咋,都話咗得今日嘅咋,過咗今日就冇㗎啦,呢種態 ...

如果佢再同你講真係得返今日, 你要表現到好唔在乎, 好冷漠覆佢“哦”

子爵府

giagia 發表於 21-7-3 18:31
佢就係講到話得番今日,等你D人即刻答應,怕無左。

中多幾次招, 就唔會咁容易中伏, 我自己曾經都係受害者, 畀咗兩萬幾蚊做咗一啲都冇效嘅療程。

子爵府

laierping 發表於 21-7-3 14:58
咁又貪小便宜咗啲,你咁做,美容師連工錢都冇好慘㗎!既然冇心開course又何需要貪呢啲小便宜,真心建議不要打 ...

點會打你頭,因為根本打唔到
美容院出得免費試做就預咗唔係個個客都join package, 我試過畀佢哋呃咗兩萬幾蚊打Pico, 係一粒斑都打唔到,連dd淡都冇,我都好惨, 邊個同我講心?!佢哋講錢㗎咋, 最近試咗三間打眼袋槍,由$1500~低到300@次都有,你話食水幾深,都係個句,好彩我冇帶咭

首頁

尾頁

跳至