懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位 jm 有無經歷過?下個月中要開刀。我要勇敢試下半麻 但係好驚會驚得濟頂唔順

複式洋房

引用:我打算全麻啊……我好驚睇住D醫生開肚……

原帖由 siuba 於 14-08-27 發表
我打算全麻啊……我好驚睇住D醫生開肚……話就話遮住睇唔到啫……但我都驚我會嚇到抖唔到氣同暈低啊……。: ...
你幾時開刀?

複式洋房

引用:我都係由半麻轉全麻,因為打完半麻針隻腳仲

原帖由 shuen928 於 14-08-28 發表
我都係由半麻轉全麻,因為打完半麻針隻腳仲識郁,而且感覺到醫生一刀拮落黎同d血係咁湧出黎,同醫生及麻醉 ...
你係邊間生呀?同埋想問下全麻係咪一醒番傷口就會好痛?醫生同我講半麻醒番個幾個鐘都唔會痛

複式洋房

引用:我今個月生仔用半麻,半麻隻下半身到胸口都

原帖由 shirleyyfyip 於 14-08-28 發表
我今個月生仔用半麻,半麻隻下半身到胸口都冇感覺,而其餘半身會覺得凍,醫院會有暖風吹你上半身。
半麻最 ...
我係咩都會驚一餐 我好怕我野針唔合作 做手術我驚我會係甘郁。。甘你麻醉藥過左之後係咪勁痛?我好驚 >< 今日驗b鏈 我都係甘郁 勁驚 連姑娘都忍唔住問我甘細瞻點學人生仔

複式洋房

引用:我上個月半麻生,手術進行時完全無感覺,只

原帖由 blythe0824 於 14-08-28 發表
我上個月半麻生,手術進行時完全無感覺,只感覺個肚比人扯來扯去,生完上房后一個鐘,其中一隻腳開始有感覺 ...
我想問下麻醉藥過左係咪好痛?係咪好似比火燒甘?

複式洋房

引用:Quote:原帖由 Lingpat916 於 14-08-28 發表

原帖由 雲雲地 於 14-08-29 發表
我啱啱兩星期前半麻開刀,我覺得傷口唔痛㗎, 反而姑娘禁我個肚同子宮收縮仲痛啲。
我早上開刀,第二日晏畫 ...
甘半麻既時候上身係咪會不停甘震?希望我呢個無用既媽咪到時可以化身成為一個勇敢媽啦

首頁

尾頁

跳至