自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

part 6係度....

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=906083

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 HEIDICHOI 於 07-7-21 16:39 發表
我7月10日上左去審查,今日打去聽話我已到達配房階段...即係第派第一次...希望派好d啦

恭喜晒!! 希望你派到心水樓啦...下星期尾開始留意信箱啦... :lol

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 HEIDICHOI 於 07-7-21 16:46 發表
好緊張呀.......................不過係唔係第一次多數派tung chung ?

以前就係...而家就未必既...唔好諗咁多啦...諗咁多...你都改變唔到佢派邊度比你架啦...係咪??.... :lol

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 HEIDICHOI 於 07-7-21 16:57 發表
你又啱喎.....好似我今胎想生女..係咁諗女女女,,點知又係仔...改變唔到tim...

哈哈哈...咪係囉...仔女都好啦...都叫做小朋友有個伴...

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 HEIDICHOI 於 07-7-25 16:32 發表
我啱啱係到諗,我依家係等緊派屋,如果特快我又join的話,會唔會房署會派d衰樓比我,逼我亥3特快個到選......
你地估會唔會喇

你係咪好似上星期已經聽到到達配房?? 如果係...到今日..佢地已經定左比邊間你架喇...特快信可能佢地之前set左比邊d人...你都有份唔出奇...如果未到期覆揀唔揀特快...咪等收派樓信先囉...呢個星期尾or下星期初應該會有架

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 HEIDICHOI 於 07-7-25 20:43 發表
講個秘密比你知....上一次我應該係聽錯左...其實係輪候配房階段

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 dingasze 於 07-10-11 12:23 發表
想問o下各靚太們,如我上到樓後到時再加我家姐個名,係咪會再做多一次入息番查o架??

你要改野...就一定要喺揀樓前...仲要盡快...揀樓後係唔改得野架

首頁

尾頁

跳至