自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

9594 發表於 16-2-3 01:11
校褸入面唔比著,我都親身經歷過,
真係都幾嬲,我又無除校褸 , 衫腳又無走出黎,唔係撩開我件校褸黎睇, ...
HI~你記得我嗎?我係其他POST見過你E段經歷,E+先知原來果個老師係特登了開你黎睇,咁果位老師都幾無聊下BOR

回正題,樓主意思係咪想講,學生著校服,老師都要著師服?

珍珠宮

9594 發表於 16-2-4 00:32
個變態女人話所有新生都要著學校件冷衫,灰色冷衫只可以舊生著,大佬,凍得有幾多個月,我唔想哂呢啲咁嘅錢 ...
我記得你提過當時果位變態婆仲要係班主任,真係"校"門不幸

同埋得登為左佢要另外SAI $$買件著幾日GE野,我都覺得好有問題,如果你本身未買要用到就話JE

以前我讀中學時,有位負責舞蹈組GE老師都好低能,果時我本身有係校外有跳芭蕾舞,芭蕾舞學校有D轉幫同學札頭GE器具,係粉紅色GE(芭蕾舞學校指明要用粉紅色),我小學開始跳芭蕾舞,中學果陣,都係因為個老師(MISS T)話加入學校舞蹈組學期尾就有優點記,我先加入JA MA.之後負責教跳舞果位導師(MISS L),話上堂要札起曬D頭髮,所以我拎返上芭蕾舞班果件粉紅色GE器具出黎用,點知第2堂,MISS T黎睇MISS L教成點,之後MISS T話我NG應該用粉紅色,因為校規話只可以深藍,黑,同棕.要我轉色先比用,吓?E+課外活動,我又淨係上課外活動果2小時先拎出黎戴,同埋MISS L都未出聲,佢憑咩出聲先?而且件粉紅色GE器具,我係本身一早買左,所以我都覺得佢SHORT SHORT地

珍珠宮

9594 發表於 16-2-4 00:36
係喎,唔著校褸就話啫,校褸我都無除,佢話舊生先可以著灰色冷衫代替校褸,我心諗,行出街有邊個會一眼望得 ...
我諗如果果位衰老師係男人,佢仲要了人地件校褸去驗人地D衣著,相信大把女同學排住隊去差館告佢性SO妖

珍珠宮

9594 發表於 16-2-4 23:49
你個老師又係痴孖根嘅,學校夠規定唔比化妝啦,芭蕾舞表演時唔好化妝呀笨,仲要著到咁少布

...
E位超衰GE老C,佢其後講大話呃我,之後我無再JOIN學校DANCE CLUB,佢因為咁,打電話比我媽,作故仔,亂UP24,我媽信以為真,丙左我一大獲

首頁

尾頁

跳至