親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

回覆:台灣包車邊間平靚正

[email protected]

你可email給他,他是老板叫Andy, 公司好大,有幾十架車,你話香港Lisa介绍!我次次去都用他!車好新好靓!

他有line, 你找安迪租車

重申,我無份,用家而已!

伯爵府

回覆:ladykacha 的帖子

你都覺得好就好啦!你話Lisa介绍他唔敢做唔好,我下次去台灣時會話他啦!哈哈哈!

伯爵府

回覆:Minniekidskids 的帖子

可以!因我都試過,一路由台北玩到苗栗

伯爵府

回覆:jasper0407 的帖子

Is we chat, not line, try again please

伯爵府

回覆:Yusumbaby 的帖子

視乎去邊個同用幾多人車,有司機接送坐得舒適又放心,我次次都是包全天,安排所有活動,有時連手信都送我去買,正!

伯爵府

回覆:mypineapple 的帖子

我會坐7人,我6個就坐9人車,舒服些,有行李怕唔夠位!

伯爵府

回覆:mypineapple 的帖子

你we chat \"andylimo\" 問,不同距離地點時間不同,我是用家唔記得啦!

伯爵府

回覆:vafamily 的帖子

他應該好熟,我每次都叫他找車送我去宜蘭

伯爵府

有,通常我坐7人或9人,9人車新好多

伯爵府

回覆:christy-mama 的帖子

可以同他要求

伯爵府

鍾意就好啦,我年年去都用他,覺得好才介紹比你們啦!你話你是Lisa的朋友,他更好服務!哈哈哈!有人試過話得!

伯爵府

我慘過你,我上年暑假23人去宜蘭,他同事比了一架爛旅遊巴比我,司機唔識路,第一天唔見人,第二天迷路,我們講他又唔聽!我投訴都無用,無其他25人車!我無叫他平呀,費時啦!剛我笨左!所以之後都是坐他自己公司9人車好,其他旅遊巴咪搞

伯爵府

回覆:winiy 的帖子

我試過中巴不容易有好車,我坐過一架勁差,勁舊同司機唔識路,通常最好坐是新9人車!你同一架9人,一架7人啦,有行李不能太細架

伯爵府

回覆:eebaby1118 的帖子

你去wechat找andylimo!

自己找啦!我也是用家而已

首頁

尾頁

跳至