跳至

首頁

尾頁

別墅

岩岩收到 sms 話 cancel
但係就無講話會改期丫家係完全 cancel~
:(

原帖由 lokjudy 於 10-10-21 11:45 發表
哦, 我哋join咗呀, 謝謝你通知

別墅

大家知唔知幾時派冬季校服呀??
thx~ ^^

別墅

yesyes, 我聽婆婆講今日已經派左冬季校服喇! yeah!!! ^^

別墅

想問大家有冇收到今個月教野 schedule 果張 '十一月月報表' 呀?
因為今個月我未收到.
thx~ ^^

別墅

yesyes, 我都諗住會帶定 d 野食去呀, bbq...其實真係唔係好岩小朋友~~
同埋, 到時應該好亂...我覺得..heee...
k1-k3 咁多小朋友

別墅

yesyes, 15 架車...好西利!!
不過原來要著校服, 好彩學校有通告提一提, 唔係我都唔知要著校服 haa...我成日諗住帶帽就ok

原帖由 mama530 於 10-11-26 09:10 發表
20032007:
嘩...妹妹好重呀,重過哂我3個,
一定係一個好得意既肥妹仔0者

尋日收到通告,
嘩嘩嘩嘩嘩嘩,有900人參加,15架車....
場面真係好震撼呀....
不過好開心見到學校有特意安排"集體遊戲"時間,
如果唔係 ...

別墅

hihi, 想問你係咪就係旅行果日同 table bbq 既 mammy 呀??
thxthx 你既士多啤梨呀!!! ^^

原帖由 mama530 於 10-11-26 21:31 發表

我識的朋友當中,有人喜歡禮賢會多些,亦有人喜歡救恩多些,所以我想沒有邊間一定比較好,只有邊間合適自己小朋友。。。。

就我自己而言,上年大仔考 K1 時, 禮賢會和救恩的面試時間撞了,我自己較喜歡前者,因為我識的朋友都 ...

別墅

hihi
禽日見到 xmas 既通告呢
13 號要帶個 xmas 既吊飾返學校既, 咁呢, 我想問問, 即係係咪等於自己整果份呀??

定係 13 號 total 要帶兩份返學呀? (一份係自己用廢料整既, 一份就係現成買果 d 呀?)

thxthx ^^

首頁

尾頁

跳至