婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

我係你,我搵錢當然我惡晒啦,我似我咁啦,我C6賭波欠左筆CARD數,我迫佢唔彼99家用黎還,佢開頭唔肯,仲話我攪到佢屋企家嘈屋閉,我係條街到剷到佢阿媽都唔認得呀,之後佢唔敢再講,所以你要比佢地知道邊個係米飯班主,細個時點解D阿爸可以咁惡都係因為E樣野之麻,所以要對自己好D,放假休 息咪休息囉 ,洗咩同佢地交代呀

等待驗證會員

i agree la,唔娶老婆,你老公就唔養自己阿媽啦喎,份糧只係夠自己洗,係唔係少到咁呀,如果咁佢都仲要話係你唔arm,你真係要諗下將來啦.

等待驗證會員

唉,我99除左比較乾淨同我冇仔女之外都同你差唔多,D C6其實都唔係好中意D老婆數自己阿媽,所以我都冇咩點係佢面前話99,除非要彼C6親眼見係佢阿媽唔ARM在先啦,如果唔係吃苦係自己.反而聽你講你要養成頭家就有問題,老實啦,咁你當初為咩結婚先,而加年代唔同就算係公一份婆一份都要公平囉,如果唔公平,是但一個個心都唔舒服啦.所以我講得要解決你夫妻問題,首先你唔好再提你99,而係解決經濟上平衡嘅問題,要彼你老公知佢都要為頭家負出,至於99 E樣,你真係要忍忍啦,

等待驗證會員

你都同我差唔多喎,佢臨去HONEYMOON前奶奶命令我要係佢D親戚面前扮洗碗,我佢有FACE,而加又久唔久打去我阿媽到投訴我,如果連基本開支佢都應付唔到,你不如叫佢唔好養車啦...不過要先軟後硬.佢唔肯就唔比家用你99,帶埋個女返外家逼佢,如果佢仲緊你,佢一定會考慮嘅,D男人要逼架,成日話夾係兩個女人中間難做,其實做人地新袍咪仲難..

等待驗證會員

冇架,一句講晒,奶奶點衰唔緊要,最緊要個老公唔係一面倒趙住佢阿媽,同埋姊妹們,我同我99對左就黎4年,我發現d 99全部同係演藝出黎架,佢一邊扮可憐而你就走性格路線咩都爆,唔太work,蝕底係自己.所以平時有咩同其他人呻都唔好同老公呻,除非要比佢自己親眼見到啦,雖然把口都係叫係讓佢阿媽,但是久而久之佢自己都心中有數唔係佢阿ma arm晒....所以對住99一句講晒鬧演技...

首頁

尾頁

跳至