自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

今日捐款去慈善團體訂左2 pack 。成日見佢地去幫d鄉村貓狗,好有心

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

carmen0807 發表於 18-1-6 10:45
佢地幫過我條村d狗 個時見佢只係幾個女仔過黎

係呀成日見佢地飛卜d相都係幾個女仔
我朋友喺佢地度領養過,同義工有聯絡,知道佢地一路有做野
有時d故事真係好令人感動,好似前排話將新界鄉村阿婆隻狗醫返好養返靚交返去,再教阿婆點養狗,又開心又唔捨得

有興趣上飛卜搵「Animal Frien?? 動物朋x」(中間果d自己估下啦)

唔知截數未,我都係尋日入

王國長老

andyan324 發表於 18-1-6 10:32
x2

有興趣上飛卜搵「Animal Frien?? 動物朋x」(中間果d自己估下啦)

王國長老

siuchubaby 發表於 18-1-6 10:14
請問係邊到?

首頁

尾頁

跳至