自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

大個左,佢肯share就share,佢唔share都無計(自己都唔會咩都阿媽講啦)
我同我女whatsapp都經常up3up4,9588,算生活情趣啦
佢而家讀大學住hall,本身都忙(典型獅子座,唔做攪手唔安樂),停緊課多左機會返屋企,佢自己都想
功課同工作佢都會問我意見,都有計傾嘅

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

8331 發表於 19-12-10 10:14
家有2個大學生,時冷時熱好飄忽,過有時間會一家四口打麻雀聯誼下,過時過節一定一齊
...

我地都係會開檯,一個高中生,未夠稱一齊聚賭(佢地輸就注定無錢收

王國長老

我都同個女好多野傾,感情事,學業,朋友/同學/同事激氣野低能野,我自己做過多年pta,我女似我鐘意攪活動,所以佢都會問我意見,或者遇著豬隊友時同我呻
養左佢咁多年,佢份人係點多多少少都有把握,知佢有分串嘅,就做少陣黑白天鵝,大家關係會close d

王國長老

phoebepanpan 發表於 19-12-10 14:41
我仔下月20歲了。跟我感情依然非常好 近來初嘗跌落愛河,跟我講,怕我唔比拍拖

...

我女中六已拍啦,幾個月貨仔散左(男嘅劈腿)
要試嘅試過,要hurt嘅hurt過,我又知佢寧缺毋濫,佢亦好清楚男人不能只睇外表,由得佢慢慢揀下

王國長老

phoebepanpan 發表於 19-12-10 15:40

我仔都唔方長得去邊。我成盤冷水倒落去。我話岩傾咪 ...

或者人地好長情呢

王國長老

wong2323 發表於 19-12-10 17:19
我細仔都會拖住我手行街,佢話係孝心驚我跌倒喎

我女成日笑我「車輛恐懼症」,之前過馬路我捉住佢,佢話「媽媽我18歲架喇」,到之後笑我車輛恐懼,話架車咁遠都驚,而家我「確診後」,大條道理捉到佢地實,因為我驚

首頁

尾頁

跳至