自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Kiko仔 發表於 18-4-13 12:40
你會唔會帶BB 車去? 幾點機番香港?
新宿坐NEX 去機場都要成個半鐘。未計排隊換飛(可以提早換定)。
如果上 ...

新宿JR有電梯的(經百貨公司),不過勁多人有時等幾轉都入唔到 (傳說中日本人有lift唔搭留俾有需要人士,事實證明invalid)

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

新宿哥斯拉有3 人房,(上年暑假印象中16xx)但供應好少好難book,你搵搵,我上次係ctrip book到

王國長老

bibiwuwu2 發表於 18-4-13 13:41
想問行街買定車票劃好位是甚麼意思,唔系好似香港搭mtr咁,話搭就搭架咩?有d唔明請幫忙解答
...

佢講緊skyliner(去機場)劃位

王國長老

bibiwuwu2 發表於 18-4-13 13:48
咁我6日12-16想住新宿有冇問題

之前已有人話租左airbnb屋主怕事臨尾cancel booking,要臨急捱貴book酒店,搏唔搏你自己決定了

王國長老

Kiko仔 發表於 18-4-13 14:07
嗯,我知可以經 LUMINE EST上地面,不過要等百貨公司開門時間先有得用,而且我上次去,仲壞左TIM呀,所以我 ...

都幾惡攪!我地都行左樓梯好多次

首頁

尾頁

跳至