自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

cinda72. 發表於 18-3-21 00:06
我冇陰陽眼,但起碼見過超過10次以上
其實冇咩特別,佢都唔想比你見到
我都係, 我只係見過, 聽過, 聞過, 無乜野唔會好驚, 四月和舊曆七月易D遇到

bebe12hk    發表於 18-3-21 22:18
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

珍珠宮

LittleRoxie 發表於 18-3-22 20:16
我有一個客人
她八字全陰,真的有陰陽眼
全陰既女客人, 此命格幾影響婚姻

所有遇見,皆有因果

珍珠宮

LittleRoxie 發表於 18-3-27 15:21
不是,她婚姻好好
咁幾好喔, 因我識幾個全陰既人, 都婚姻不順或已離婚, 未至於有陰陽眼
所有遇見,皆有因果

珍珠宮

甄太太 發表於 18-3-27 15:31
我是全陽命格,通常會點架?
你是女人, 性格剛強男仔頭性格

所有遇見,皆有因果

珍珠宮

甄太太 發表於 18-3-27 15:44
都係,我d男同事話我樣係女人,性格比麻甩佬更麻甩⋯⋯
我識得有一個男性朋友, 他八字全陰, 其實佢外表係好斯文/溫柔, 細心比女人更什, 性格係好文靜比較宅, 不多男性朋友, 知心友全是女, 很懂得女人心, 是一班女性朋友的傾訴對象, 佢無陰陽眼, 也未見過鬼, 但我發覺他有D第六感

所有遇見,皆有因果

珍珠宮

甄太太 發表於 18-3-27 16:00
我無論係男性定女性朋友,全部都是性格爽朗既人,太all個同優柔寡斷既人係相處唔到。我係完全feel唔到陰氣 ...

係呀, 全陽既人係唔會FEEL 到, 亦有些CF 話全陽命格既人配全陰既人係夾到, 全陽或全陰命格既人好多都係靚仔靚女
所有遇見,皆有因果

珍珠宮

SA豬豬 發表於 18-3-28 11:34
毛~
我以前住村屋, 隔離屋有一個工人姐姐每天都帶住狗早晚去散步, 後來有一天工人姐姐因為走投無路先去偷主人一隻錶去當, 比主人發現, 仲話要佢即時解雇, 呢個工人原來係主人到打左十幾年工, 一時想唔開, 在屋內自殺去左...., 呢家人的狗每到晚上都會好開心走在門口, 好似等緊工人回來, 有幾次我都見到工人的靈魂企在狗旁, 過了一排個家人都搬走左帶埋狗一起搬, 晚上都會見到工人靈魂仍在屋的門口坐下哭, 但我所知佢既遺體已運返菲國, 她仍留在屋內真是可憐

所有遇見,皆有因果

首頁

尾頁

跳至