自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

BeAhappyC9 發表於 23-3-11 17:27
請教一下,我WeChat係入香港電話,咁大眾點評&美團要不要都用香港電話注册?還是可以選“用其他手機號注册 ...

我同您一樣都係唔得,等緊wechat help centre幫我將賬戶香港號轉大陸號。我嘅情況應該係回收號碼lock住左微訊戶口,我自己轉唔到。

子爵府

BeAhappyC9 發表於 23-3-12 10:58
jm, 我注册到喇!
唔知妳啱唔啱用,可以參考25樓更新 我WeChat無轉中國號,之前注册點評/美團時 ...

唔該您,剛剛試您提供方法都係唔得,應該係我新開國內手機號之前已綁定美團,而上手仍有賬號,我都唔知點攪好。

子爵府

BeAhappyC9 發表於 23-3-12 10:58
jm, 我注册到喇!
唔知妳啱唔啱用,可以參考25樓更新 我WeChat無轉中國號,之前注册點評/美團時 ...

我剛剛聯絡左美團客服,佢幫我解綁左上手戶口,剛剛試埋大眾點評,兩個都成功了,JM感謝您啊!

子爵府

zitaii 發表於 23-3-12 11:11
你那個大陸電話在深圳開嗎? 如果係可以去開卡店鋪搵店員幫手同你開通美團,我之前都試過,我話個號碼被人 ...

我剛剛自己聯絡到美團客服,佢幫我解綁上手戶口,依家我註冊到了,謝謝您

子爵府

9157 發表於 23-3-12 12:01
請問點聯絡呀?我美團只開到ai對話,無真人客服,要我打電話,但又唔知區號
...

您係聯絡位置打人工客服,若果佢無回應您,您打多幾次就有專人回應您

子爵府

cherryJerry 發表於 23-6-8 18:16
回覆 hihisasa 的帖子

Hello請問點樣可以聯絡美團?佢有個電話號碼俾我,但係我唔識點樣打去

您在美團App右下角有個‘’我的‘版面,按入去後右上角有個“客服”位,您再係聯絡位置打‘’人工客服‘’,就有職員幫您解決問題

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊