自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

zero66 發表於 21-7-4 07:21
一定要填番上次登入1萬蚊果間銀行?唔記得左用邊暗點算

自己check 番咪得囉!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Ppeace 發表於 21-7-4 08:39
之前取政府$10000的戶口已取消,怎麼辦

冇關係,係條保安問題!

琥珀宮

angelcheung 發表於 21-7-4 08:45
想問我媽咪電話號碼改左
甘答保安問題照答之前拎一萬蚊登記資料有冇問題架?
...

照答當時登記嘅!

琥珀宮

angelcheung 發表於 21-7-4 09:21
但到時收確認短訊,會send左去舊電話號碼,係咪都冇問題。
因為我媽咪用八達通
...
保安核實問題... 填舊嘅; 聯絡電話填新嘅!!!

首頁

尾頁

跳至