興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

我仲未買SD卡~~唔知買邊只好~我又唔知手機上限係幾G哦~
因為我怕16G唔夠用~想買32G唔知可以唔呢???
仲有~我見D SD卡都好多牌子同咩 Class 4 & 10甘~有咩分別呢??
甘我應該簡咩牌子同 Class 好呢???
希望大家介紹下~THX

男爵府

畀面勳章

xopinkpink 發表於 12-7-28 12:43
應該支援到64gb,class幾嗰啲係快慢分別,我啱啱買咗c4 16gb 9x蚊,都覺得好夠用,提醒你一樣嘢,最好搭埋d ...

THX
因為我IP 16G都唔夠用~所以想買大D穩陣D~dropbox有下載呀!係C6拿返公司時~可能人地同距下載既~所以我仲未識用~
平時我多數影完D相就上傅上電腦甘就唔見左機都有返D相

男爵府

畀面勳章

回覆 xopinkpink 的帖子

THX~~~~~~~~

甘我想問下~S3有無好似IP甘一個個FILE分好DAPP咖???同一類型既夜一個夾度甘~~我整唔到

男爵府

畀面勳章

回覆 SandyKL 的帖子

甘我想問你係買 Class 4 定 Class 10呢>?
我YAHOO拍賣見價錢分別$142 & $195~邊個抵用D?

p.s
岩岩拍左$195了

男爵府

畀面勳章

我識啦~~THX~係呀!不過我見入面都好多APP睇到好暈呀!分左類再放好D~出面既我都係左3頁~2頁擺widgets ~1頁常用既APP

你果2個細細個既女女公仔??好得意呀!!!點整咖???????

男爵府

畀面勳章

唔得既~~~唔識用呀>.<"要用錢~~~搞到我桌面都無埋~~

男爵府

畀面勳章

我無呢一頁出現哦~~~

男爵府

畀面勳章

哈哈哈~整到啦~好得意~~~

男爵府

畀面勳章

回覆 A346 的帖子

岩岩拍左32G C 10了 THX~~~

男爵府

畀面勳章

買貴左了我6月見有人問~距講~$178既~現咖$195....海鮮價甘~
我買既係~ADATA

男爵府

畀面勳章

HELP~~~~~~岩岩收到張卡~插左入手機~但點解全部D程式都過唔到SD卡???岩岩試下載新遊戲~都係存在手機度~而唔係sd卡度係唔係仲要設定d咩咖?????應該係邊搞???thx~~~~

男爵府

畀面勳章

請問點樣將D程式過到SD卡度???thx

男爵府

畀面勳章

回覆 A346 的帖子

啊~~~都唔係好明呀mouth:
S3 有內置記憶,好似係11.XG~甘係唔係距會用晒內置果D先再用SD果D????

我去過去 設定>應用程式,
但找唔到去撳 移去SD,呢個~

男爵府

畀面勳章

另代朋友問~S 2最大可裝幾G既 SD卡呢??THX...................

仲有一個問題~果日我用我個GAMIL A/C打算幫距下載D APP~我之前以為好似IPHONE只係可下載~無同步D資料既~點知我D聯絡電話全同步晒距手機度

想刪左個帳號又刪唔到甘~要咩還原手機激C了~~~唔知大家有咩辦法可以登出我既帳號~再用返距個(同距申請左一個新既)??????????

男爵府

畀面勳章

好似有D明了~甘即我唔使自己去2 D野啦~距自己會同我分~APP放內置既~相,歌,影片就放SD.....

我想問呢個係邊可睇咖????THX.

男爵府

畀面勳章

暈了~甘即要還原先得~~
另S 2係最大可裝幾G數既SD卡呢??
又係64??但我見距內置比S 3少.
THX...

男爵府

畀面勳章

哦~~明白了~~THX

首頁

尾頁

跳至