懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

楊式穎醫生定呂桂英醫生
邊個醫生好?產檢等得耐唔耐?影超聲波相多唔多?

別墅

回覆 haileyyyyng 的帖子

咁搞笑,點樣影全家福?

別墅

Mag1010 發表於 19-10-15 23:23
睇緊楊式穎、超hea,次次一入房乜都唔問即刻叫照超聲波先啦、照嗰陣係咁二講兩句唔洗20秒照完、照完就問你 ...

咁你唔轉醫生?

我聽人講呂醫生做nifty/t21,免收診金,我第一次睇左楊醫生,佢咁啱有位,我就book左,可能第一次睇佢,就唔覺得佢hea我,我係比錢個陣想約下次做nifty期,我問姑娘:楊醫生同呂醫生都要收診金?
姑娘話:係呀,你睇開楊醫生,約返楊醫生會好d囉!(咁我就約左楊醫生)
好似唔想我轉醫生咁,姑娘可能唔想幫呂醫生搶客啦
之後我問媽媽谷d媽媽,都話呂醫生係免診金,我再打電話去卓越問,個姑娘話係,所以我就係電話到改約呂醫生做nifty

別墅

joeychan12 發表於 19-10-16 13:57
回覆 yukick98 的帖子

其實呂醫生都幾好就算照3D BB樣照唔到佢都會繼續嘗試幫你照

睇到你咁講,真係好醫生啊
我上胎一直睇高錦安醫生,睇咁多次,都係得3次照到bb樣,後期直情話而家週數大,好難睇到bb樣,我睇過幾個醫生,從來都係姑娘/自己抹gel

別墅

mskathyc 發表於 19-10-16 11:37
其實我都唔明點解啲人覺得佢hea.. 的確佢通常會話照左先講,但都有問必答,完全無hea答過,加上今次幫我開 ...

你搵佢開刀,當然唔會hea你啦

別墅

mskathyc 發表於 19-10-16 11:32

前日幫我開完刀,我覺得好好!快靚正!而且懷孕中期又出 ...

恭喜晒,好好休息下

別墅

回覆 joeychan12 的帖子

我上胎高醫生,去親都等1-2個鐘,而家要湊住個大,放佢係屋企搵99睇住,自己出去產檢都係最緊要快,所以我轉醫生,同埋高醫生貴左好多

首頁

尾頁

跳至