美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 Viove 的帖子

以下係我20年入面既減肥經驗

埋線 ~試左3次,冇用冇瘦過
洛美停減肥藥 ~ 有用,減到但會口臭失眠

西袖減肥法 ~ 未試到有冇用已經胃炎入左醫院

GNC burn 60 ~ 冇用

生銅 ~ 人生試過2次,每次至少堅持1個月,跟得好足仲飲埋supplement, d 人講到超work. 但我無輕到算,仲要。fat %升左

5 /2減肥 ~ work. 1 星期減到1到2磅。不過1日500卡係難捱,好難長跟

營養師 ~ work. 2個月減8到10磅。吾難跟

做機 ~ 做emsculpt, sell 我幾千蚊1次。4次好似萬5。不過我最後去左4間吾同既公司試做左4次。之前講到4次1定有效,但響我身上1d 用都冇

搵私人教練 ~ 好貴。但都係響我人生之中覺得最有用同線條最靚。連公司個ceo有1日都忍吾住問我做左咩呢點解生完咁瘦仲要有線條果種

跑步 ~ 開頭有用....3,4磅。跟住身體慣左就冇變啦,用來消脂吾錯

跟coffee 做運動 ~ ok 的,但增脂效果不大。用來keep 線條都吾錯

Yaman 爆脂機 ~ 吾錯。我骨折做吾到運動時買左佢。磅數冇變但腰細左0.5吋

用 nuskin spa 機比人推淋巴 ~ 做左4次, 零效果

結論係.....駛左咁多錢.....我好肯定咁講始終運動加健康飲食最有用

littlefunpig    發表於 20-5-27 15:15

大宅

manukahunnie 發表於 20-5-21 06:41
想問下Yaman 爆脂機 係邊個型號?係咪最新黑色個支?

係 Acetino 3D (IB-41P)

我最新腰圍 係24.5. 比岩岩買果時(2月)少左1吋。但磅數不變

大宅

manukahunnie 發表於 20-5-22 19:42
嘩jm好fit...呢個好似幾ok..好多好評
易唔易用?要用gel一齊用嗎?

我有呀,有時用 clarins, 有時用 nu skin ( 以前用剩)

大宅

Feimuichai 發表於 20-5-24 22:56
搵私人教練大約要幾錢一次o架?你喺邊度搵?我都考慮緊…
睇你響邊區返工方便,搵細細間的就好,大公司 淨係 比會費都比到窮

我去過尖沙咀 同 油麻地, 平均 6百幾1個鍾,2個人上可以平d
油麻地嗰間而家做緊promotion, 好似圍返4百幾1堂

首頁

尾頁

跳至