跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我涛涛都好仲意玩水,如果大家仲意去无甘多人的海滩,不如去air force里面的海滩,唔对外人开放,所以人好少,比较干净同安全,而且又大又靓,可以俾小朋友跑来跑去都得,我地可以去picnic

複式洋房

muimui,其实去边个base都无问题嘎,最紧要系我想去一个比较安全同无甘多闲杂人的海滩,而家我涛仔对咩都好好奇,周围走,睇少阵都唔得,我老公有政府ID可以入军部任何一个海滩,所以如果你地都有兴趣,我地每个礼拜都会去一次海滩,join我地啦~

之前放弃左份好高福利的工,真系好唔舍得,转眼涛仔已经岁半了,原来呢年半我都十分enjoy,虽然自己一个人凑仔辛苦,但系睇返转头,一场金融海啸,好多投资都损手烂脚,唯有投资系自己个仔身上永远唔会蚀,仲肯定有回报tim

複式洋房

騫媽:
我已经无去wee play了,而家帮仔仔参加左好多其它活动,日日都有节目,不过可能迟D再join返,因为summer过后无甘多野玩了.你系未一直都参加闲日的,我多数weekend去,一个台湾人都未见过.

系呢,我地几时出来坐下啊?点解个个都系得个讲字嘎?
muimui部车整好未?上次你车我,今次我可以车返你

複式洋房

[quote]原帖由 muimui313 於 09-7-19 14:44 發表
屁屁豬,
我怕約左之後, 我又要返工. 而家份工, 真係幾唔定, 一接到file, 一定要兩日內聯絡到client [/quo

hi muimui,
我都系讲下咋,梗系做野紧要啦。
呢个summer我都过得好充实,帮涛仔报左唔少summer class,星期一至星期六日日出街,佢变得又开朗左又无以前甘细胆。我都准备系来紧的fall class再报读几个,学多D野!

首頁

尾頁

跳至