在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有無城大畢業的媽媽呀!

我是2000年畢業ga, 我讀BBA MARKETING

而家做緊金融業....

大宅

都算唔錯啦, 因為我係做外匯, 牛熊市都有得做

我果個係仔仔黎ga, 都成2歲半lu

joycehk 寫道:
hello, hybb,

呢2年股市好暢旺, 你做金融業, 係咪好正?!

你小朋友幾大呀?公子定千金呀?

大宅

你地有無諗住生多個呀?

我老公呢排問我想唔想....但係好struggle

大宅

返到屋企而家見到仔仔都會好開心既, 但係佢曳時真係好勞氣

其實在經濟方面...暫時我覺得唔係太ok, 因為而家仲係同緊99住, 我想自己三口子move出去, 如果move出去開支會好大, 所以...都係...唔諗住...或者順其自然

LittleLittleChicken 寫道:
各位師姐:

如果經濟許可,有2個小朋友真係好幸福,而且對他們的成長都有很多好處,姑勿論1boy+1girl or 2boys or 2girls,他們每日帶俾你的歡樂和笑聲,真係令人好滿足!(特別係放工之後累到死)

大宅

我的小朋友讀n1全日班, 由早上8點到晚夜6點, 仲長過我地返工 :-( :-( :-( :-(

大宅

所以我平時都唔會出街, 放工就返屋企, 因為覺得好似好對佢唔住, 無咩時間陪佢

亞仔岩岩出世時, 因為我係bf的關係, 所以我完全真係好似生活既自己既世界, 無晒自己既生活

而家叫做好d, 佢好d, 放低比99 or亞媽湊都無咁掛心

[/quote]

hybb,

原來和你多1個共同ga地方, 我仔仔以前讀幼稚園同nursery都係返全日, 唔係咁多時間陪佢.
:-( [/quote]

首頁

尾頁

跳至