影視娛樂

跳至

首頁
12345...26

尾頁

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:我竟然為左佢爬百度

原帖由 cocok 於 15-04-24 發表
我竟然為左佢爬百度
睇黎你已有80%陷入小允

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 kcm 於 15-04-24 發表一開始

原帖由 felixthemom 於 15-04-24 發表
Copy 咗過來

佢地果間係護膚品公司,而家發現原材料有問題而被調查,但工廠負責嘅人跟住失踪,東 ...
明白哂!因節奏太快睇吾切咁點解男二要咁做?佢想整死自己公司?佢都冇能力上位啦、

水晶宮

引用:我竟然為左佢爬百度

我竟然為左佢爬百度
呢個係乜榜?

水晶宮

felixthemom 發表於 15-4-24 19:51
你呢啲問題之前討論過,再copy 過來

俊熙應該係公司嘅法律顧問嗰類,但一直都要佢去做一啲污糟野 ...
呢個我知, 但唔明點解整自己公司

水晶宮

ccdccl 發表於 15-4-24 20:31
你咁清𥇦嘅,我都一舊雲,只知男二暗戀純情,差婆暗戀東旭

我覺得男二都幾好樣丫
其實佢一直鍾意純情, 佢對純情真係好好

水晶宮

第5集敏浩係電梯偷聽好好笑.

仲有佢形容自己有D野,用左"脖子裡的魚刺, 眼裡進去了眼睫毛, 牙齒夾著八爪魚"
超正

水晶宮

引用:Quote:原帖由 kcm 於 15-04-24 發表第5集敏

原帖由 felixthemom 於 15-04-24 發表
帶純情買手袋都好好笑
買手袋笑死,真係估你吾到

水晶宮

引用:Quote:原帖由 kcm 於 15-04-24 發表第5集敏

原帖由 ccdccl 於 15-04-24 發表
敏浩成日咬住支糖,仲為純情流涙,佢入面仲唔係東旭?

初頭好奇怪純情點解會咁堅強,點知原來去到靈位同回 ...
靈位,行樓梯,我都
純情真係好堅強

水晶宮

ccdccl 發表於 15-4-24 21:45
你咁快睇到第5集第3集我有野唔明,俊熙想入敏浩公司做代表丶咩派遣理事丶要敏浩放棄復仇果堆野唔係好 ...
俊熙最後想得係hermia會長一職, 而現在幫緊GOLD做間碟, 令hermia 破產, 所以個女人說服敏浩比俊熙做遺理事一職, 表面監督, 其實操作hermia 令公司早D破碟.

冇提放棄復仇喎!

叫純情做秘書係報仇.

水晶宮

ccdccl 發表於 15-4-24 23:00
可能係翻譯問題,所以真係唔明

其實敏浩手術期間,咩事會令到佢見到蝴蝶夾咁緊張?
純情男友都係同一間醫院, 佢應該伏係男友都喊, 咁男友咪見到囉! 咁敏浩而家有東旭個心, 佢咪常發夢見到一個帶蝴蝶夾既女人伏係佢度喊, 佢想搵係邊個.

後來佢問秘書有冇人來探佢, 秘書仲話你以前講過探病既人係好得閒, 個個都堅守崗位冇偷懶

ccdccl    發表於 15-4-24 23:33

水晶宮

引用:Quote:原帖由 kcm 於 15-04-24 發表睇黎你

係啦,韓劇威力好勁,凡人都變男神
人真係可以愈睇愈順眼,第五集開始覺得敏治ok了,但我覺得佢髪型梳上去好睇d

水晶宮

呢堆字太快,我睇唔切
係呀!所以我要停—停睇字幕

水晶宮

引用:Quote:原帖由 cocok 於 15-04-25 發表今日

原帖由 felixthemom 於 15-04-25 發表
第五集敏浩知道純情男友死咗諗起之前講過一啲刻薄說話所以想去純情屋企道歉,點知撞到俊熙車純情返來,我又 ...
你真係滿腦子係密秘花園
睇左第六集,真係好睇,敏浩愈睇愈ok喎!

水晶宮

引用:Quote:原帖由 felixthemom 於 15-04-25 發

原帖由 cocok 於 15-04-25 發表
今日見朋友,佢從韓國回來話本來諗住去對不起我愛你小允間屋,我即雙眼發光 我似乎已陷入小允了: ...
話你80%原來都估错,你應該100%了

水晶宮

引用:Quote:原帖由 kcm 於 15-04-25 發表你真係

原帖由 ccdccl 於 15-04-25 發表
你都差唔多陷入了
留陰後,有好多角度似金賢重。
套劇真係吾錯,寫男二點解咁貪錢,咁想上位,交代得吾馬虎
另一邊講女警查案也拍得吾錯,比例剛好
公司被收購既發展也不斷有新發展
頭六集節奏快又豐富

水晶宮

引用:Quote:原帖由 kcm 於 15-04-25 發表你真係

你都差唔多陷入了
你覺得好睇嗎?定係雪女太吸引

水晶宮

引用:Quote:原帖由 ccdccl 於 15-04-25 發表我發

原帖由 felixthemom 於 15-04-25 發表
除咗兩個囉
你睇到第幾集?睇下呢套囗味同吾同
我終於睇完healer, 發現套劇最勁最冷靜最攪笑係大審,最後係佢揾舊拍擋撹掂,全套我最鍾意佢

水晶宮

引用:Quote:原帖由 felixthemom 於 15-04-25 發

原帖由 cocok 於 15-04-25 發表
啱,非常了解我,呢二位做我應該唔想開
下雨?

水晶宮

引用:我已經翻睇中發現套戲真係做得好快,有啲細

原帖由 MC1128 於 15-04-25 發表
我已經翻睇中
發現套戲真係做得好快,有啲細節之前無留意。
好勁,你又中劇毒

水晶宮

引用:Quote:原帖由 kcm 於 15-04-25 發表你覺得

暫時ok的,因為入面公司D野比較難明,我睇得好全面架,同埋敏浩有時好大聲爆人,相比我最中意的金社長,佢 ...
你應該吾中劇毒,有天+彬彬,下月有朱朱,有排你忙

首頁
12345...26

尾頁

跳至