自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

joescheung 發表於 16-3-9 11:40
請問各位格價專員
復活節(27日)長隆馬戲酒店+酒店早餐+海洋王國門票+珠海來回船票918位低嗎? ...
但只得一日入樂園唔夠玩, 第二日去邊?
官網/中旅做緊package 都好抵, 包兩日入場

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

joescheung 發表於 16-3-10 09:27
回覆 kcm 的帖子

請問有無LINK....我找不到...THXTHX
http://zh.chimelong.com/Circushotel/prefer-detail.aspx?id=312&cat=1

你可參考下個組合, 我買3人套票, 價錢中旅平d.

水晶宮

引用:回覆 kcm 的帖子多謝分享,不過呢個唔包船票

原帖由 joescheung 於 16-03-10 發表
回覆 kcm 的帖子

多謝分享,不過呢個唔包船票,其實香港珠海來回船票都4百幾/人的 ...
中旅吾係呢個價,只是參考,中旅平幾佰,而船票又吾驶咁贵喎,佢包兩日入埸+馬戯或自助餐,但如果只入场玩—曰應該係大家介绍個網抵d
不过横琴做緊入埸買—送一,可能仲抵

水晶宮

三心兩意 發表於 16-3-10 23:14
有冇人知企鵝酒店的自助晚餐,係咪有企鵝睇咖?
朋友話有, BK JM 話有, 咁應該有

首頁

尾頁

跳至