影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我睇完第5集,但有野唔明
金俊赫記起以前的事,知自己係範筠,知邊個係韓靜妍,咁朴敏英呢?佢又知邊個係韓靜妍?如冇之前記憶,咁點解又話金俊赫同朴敏英係識左二十年?
金俊赫有晶片?點解佢又唔拆走?

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

janjan28 發表於 17-6-18 22:00
原來你都有睇呢套

你都有睇
我有好多唔明

水晶宮

janjan28 發表於 17-6-19 01:11
睇落去就會明我睇到同步啦

我都係唔明金俊赫點解唔知自己係範均但又同朴敏英咁熟?
而朴敏英拆走左記憶蟲?咁佢又點知韓靜妍的事?
2037 睇到我一頭霧水

水晶宮

竹兒 發表於 17-6-19 09:18
原來你都有睇

原來咁多人睇我睇得最慢
呢類又唔似大家like既劇種,但题材新鮮

水晶宮

janjan28 發表於 17-6-19 08:27
佢之後有講但有d都仲未交帶哂

我要動動腦先

水晶宮

竹兒 發表於 17-6-19 10:24
第一集時我睇唔明2037,當時已播咗6集,我見有人話好睇先繼續咋,如我一開始跟播,可能會因太多唔明白會放 ...

其實我都係見大家話好睇我先睇,睇完ep1棄左但手上又冇野睇,又見大家話精彩,咁我又上返船,其實我仲有好多唔明

水晶宮

Pollyowen 發表於 17-6-19 10:52
我同你一樣, 我睇左ep2一半都唔明,見個男主成日懶緊張個樣四圍搵阿哥, 覺得好悶, 見又好多人讚, 又上返去睇 ...

我唔明2037
7歲女仔邊年被拐?2037 查案?金刑警可入智能區,但又唔受晶片控制?其實佢而家又同邊個做事?
真係好想有人寫個 2037 summary比我

水晶宮

Pollyowen 發表於 17-6-19 12:00
金刑警以前有晶片, 依家冇左

折左都可以入智能區?佢自己要拆?點解佢仲幫緊帶眼鏡上司查野?
我要快d追貼先

水晶宮

Rita 發表於 17-6-19 12:08
好似只係話芯片的維穩技術出咗問題, 令到已經被切斷的記憶返黎. 因為智能地區標榜零罪案以吸引投資者科水.
...

個女仔有出現?可能我未睇到
咁2037佢幾多歲?

水晶宮

Rita 發表於 17-6-19 15:23
有出現架。睇個樣係廿幾歲
2017 到 2037 只係相隔20年, 女仔7歲時被人捉, 到2037到已經係成年人, 咁即係智能區好早就有?
如果女仔係24歲, 咁2020就有智能區?
你睇得好清晰 我會努力追貼

水晶宮

Rita 發表於 17-6-19 17:14
智能地區有個計時器,5000日冇罪案,除開365日一年,即智能地區成立咗差不多14年。即2023年開始。
...

你好勁呀

首頁

尾頁

跳至