時政擂台

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

回覆樓主:

佬麻雀
深圳市華強北
九方購物廣場,
張單有地址。
黃昏5點開始,
要排隊。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Cheuk2012    發表於 19-10-29 00:27

瑪瑙宮

seaheart88 發表於 19-12-29 20:04
雖然都抵但係我覺得有限制。。3G/5g。。似乎太少。。。我鍾意想去逐日計。。上到去成日要搵路都係無限爽啲 ...

如果是中國移動客戶,有個apps ,自己download 左,入去日日打卡儲分,儲夠分都已經可以換大陸或香港用既數據卡,邊使買,仲有如果是中國移動客戶,仲可以選擇去既國家目的地,去幾日,有價錢,過關就開通,卡都唔使換,我去大陸同台灣都咁用,好方便。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

seaheart88 發表於 19-12-31 17:45
可惜。。。我是1010客戶。。。無。。。唯有用club sim

1010有冇呢類佢地既apps ?

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

seaheart88 發表於 19-12-31 18:23
要錢有漫遊。。。

漫遊一定要錢,但係每次出國,先買漫遊數據,唔使換卡,又唔使買wifi 蛋之類,我覺得方便。

首頁

尾頁

跳至