親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

奧麗花 發表於 19-8-20 00:38
一齊傾下
我21/12 - 29/12去,首爾轉機
想自駕,但c6無雪地駕駛經驗,其實驚唔驚?

我23-30/12,大韓首爾轉機

想自駕但唔敢唔會,所以主要住札幌,有2晚住登別

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

manu4211963 發表於 19-8-20 12:30
登別我住一晚咋
除咗地獄谷
仲有冇其他地方去?

會去水族館睇企鵝,住一晚會好趕

溫泉酒店shuttle bus遲去早回,一日都冇

珍珠宮

manu4211963 發表於 19-8-20 13:16
哦原來如此
因為
全部要畀錢去睇動物嘅活動

登別有3個景點,水族館,熊牧場同伊達時代村 (舊式日本場景),而家都少去水族館同動物園,去水族館主要想睇企鵝巡遊

珍珠宮

迷人pinklady 發表於 19-8-26 08:13
伊達時代村都諗緊去唔去。逗留得耐嗎?

我今年12月先出發,應該唔夠時間去

首頁

尾頁

跳至