自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 Cathy34567 的帖子

今年 瑪麗嘉兒 同Jessica 直頭冇人訂,佢個每日精選攪拌機,竟然話要訂$8000, 聽日嘅Dyson 吸塵機或者風筒要訂 $6000, SKII mask 訂3份$660,佢簡直係痴咗線,好似唔想人訂,最後留比自己友咁。

wcpcelia    發表於 17-7-21 10:00

男爵府

longlokma 發表於 17-7-20 00:29
以前好多M巾試用装的
係啦! 今年elle 個福袋好少嘢!連M巾都冇,得幾包洗頭試用

男爵府

luckymiss 發表於 17-7-20 01:44
駛鬼訂雜誌,自己買都唔駛咁貴,我問完佢地即走,其他自選禮物都唔吸引,想要嗰d冇晒,好d既禮物要訂2年, ...
係呀!佢以為自己本雜誌值$3000?? 部Dyson 風筒我自己買都係$3000,要人訂$6000,真係堅離地,我同朋友都覺得佢地留住益自己友,因為訂咗咁多年經驗,最後幾日,佢地係隨意送幾多份禮物都得,總之睇個sales 心情,唔同人地Cosmo 同Elle 明碼實價!

男爵府

YanHeiBB 發表於 17-7-20 10:04
訂咗MC 2年埬咗呢個,cosmo條隊超長冇排(年年都有訂cosmo)
我在cosmo 訂你呢set $298,少黑色嗰一支,你MC要訂$660? 貴一倍呀!

男爵府

princessf 發表於 17-7-20 10:17
4. 最最最重要係, d sales 太沒品, 太賤格

我其實好了解呢個game mode, 但我真係好上癮, 明知超無聊但依然 ...
我都同你差不多,都係買書迷証,年年訂十幾廿本,近年真係好討厭 jessica 同MC 嘅銷售手法,不知所謂,遲早執笠。

男爵府

YanHeiBB 發表於 17-7-21 01:32
我係訂2年印刷版$420
原來我記錯咗,我係訂Elle 尊貴$336,咁價錢都差不多,我神秘禮物係 tony & guy mousse,,福袋就得幾包洗頭水,咁請問 MC 今年的神秘禮物同福袋有咩呀? 佢今日開始全線每訂一年減$20

男爵府

回覆 glora132 的帖子

我訂Cosmo B 區F 嗰盒 Lancome 保濕面膜,好奇怪,個盒係全白色,唔係正常包裝

首頁

尾頁

跳至