自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

自己偷就自己偷啦,又要賴朋友,扮幫人問,但又甘清楚人地家庭情況清楚得甘仔細,連答人一句士多啤梨同牛奶果D都要加個"佢話“係前面,戴十幾個頭盔甘,之後下一步就轉向精神問題,又話自己唔會傷害小朋友又話偷D小朋友中意食既野扮曬大仁大義。雖然我都信你唔會傷害你自己既小朋友(但人地既唔包),不過大曬啊?不如你話埋你唔會打劫銀行,唔會殺人放火,唔會綁架勒索啦,仲有一百樣一千樣野唔會啊。仲有未開審就係度討論案情,想影響法官啊?睇你條史橋都係想甘,所以我幾累幾費事都要留呢個言希望唔好有人比樓主誤導到!

男爵府

Astra00 發表於 22-2-25 12:10
我都估佢代自己問。啲人成日說朋友點點點,但又好清楚細節。是但啦。貪得個二千多元野,消費券都派一萬啦 ...

又清楚細節,又清楚人地家庭情況,心理狀況,清楚埋人地成個起承轉合,迅速積極跟進回復留言,身份角色已經大話連篇仲話自己有悔意,希望唔好有人比佢誤導到啦,我都會積極跟進

男爵府

一比我踢爆意圖影響法官判決就 del 驚青成甘,上網大話連篇仲話自己有悔意,希望唔好有人比佢誤導到啦!!

男爵府

Fishqqma 發表於 22-2-25 12:30
你好勁呀

驚到頭版即刻del曬自己d留言 希望法官重判此社會敗類啦

男爵府

hellokitty111 發表於 22-2-25 12:37
你估嗰官咁容易比一個網上留言影響咩?

唔會影響到就最好

男爵府

Chunwaikin 發表於 22-2-25 13:01
多謝你
係我自己錯
真心係想悔改

又真心悔改,又用假身份角色網上討論未開審案情,相關法官萬一睇到要擦亮眼睛,留意最近一單中年婦人超市盜竊50多件總案值2000多元物品當中包括strawberry 同牛奶類物品等情況,此人網上討論未開審案情,意圖影響法官觀感判斷甚至可能涉嫌妨礙司法公正,唔好放過呢個社會敗類啊!

男爵府

apelok 發表於 22-2-25 13:08
偷咁多野都應該唔係第一次啦
捉到先知後悔,咁即是如果冇比人捉就繼續去偷啦
...

仲繼續大話連篇,意圖妨礙司法公正

男爵府

BGCOME08 發表於 22-2-25 13:22
悔改,都要先找數喎。至憎人第三隻手!

仲要網上討論未開審案情,意圖影響法官觀感判斷甚至可能涉嫌妨礙司法公正。因爲當事人惡意del留言,因此我重申希望相關人士留意最近一單中年婦人超市盜竊50多件總案值2000多元物品當中包括strawberry 同牛奶類物品等情況,此人絕對不是初犯,而且案值嚴重,事後毫無悔意甚至利用社交網絡討論未開審既案件,意圖妨礙司法公正。

男爵府

提供相關鏈接希望大家幫手檢舉,多個舉報可能作用更大,佢del都無用

https://www.judiciary.hk/zh/about_us/contactus.html

首頁

尾頁

跳至